Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 647 kJ / 633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Luděk

18. 2. 2013 09:20

Fryťák Versalio jsem si před několika dny zakoupil a jelikož rád vařím, tak jsem recept ihned vyzkoušel.
Je to super a moc jsme si pochutnali.
Děkuji za super recept. Nemáte ještě nějaký jiný?:-K:-K

jitule jitule

20. 8. 2011 10:10

standa:Tak pak napiš, jak chutnalo. ;-)

standa

19. 8. 2011 13:55

Pravě se chystám uvařit roštěnku,dík za tip.

klf22 klf22

8. 3. 2011 12:21

Právě se do toho pouštím díky za tip:yes:

jitule jitule

6. 1. 2011 22:03

Karolína: Díky. :-K

Karolína

6. 1. 2011 21:55

Je mi zle z toho co tady ctu!lidi ste normalni:-?:-!...Je to recept a to ze si tam pani prida naky veci navic,tak to je jen jeji vec.Recept jsem vyzkousela a upravila trochu podle sveho a jidlo bylo dobry....vy zkusene kucharinky co vse vite nejlepe,by ste si meli uvedomit,ze ste taky nak zacinaly!!!jsem vyrizena co se tu semele na strankach o vareni!!:-((:-((

jitule jitule

25. 7. 2010 20:33

Jana Pá: Přesně tak! Je to prostě bomba věc a ten kdo to nezná pak kritizuje tento recept...

Jana Pá

25. 7. 2010 20:15

V tom je ten fígl:-D, že tzv. friťák si nastavím na pečení viz recept a peču si:-D, smažím a jo, i buchty si upeču v tomto tzv. friťáku, protože to je taková velká remoska (podle mě), kde si mohu péci, vařit, smažit - ale i fritovat:-D

jitule jitule

25. 7. 2010 18:49

Jana Pá

25. 7. 2010 12:59

jitulka má pravdu:-! také jsem si koupila před 3 lety velký pekáč-friťák (necelé 3000,-Kč), za hubičku, ne:-?:-D, ale je pravda, že v tom pekáči-hrnci se dá udělat vše-tj.peče, vaří, dusí, griluje:yes:,je to totiž jako malá - no menší trouba:yes:, protože pokud u nás doma zapnu sporák-troubu, tak se mě točí el.:yes: a při pečení a vaření v tomto pekáčku jsem zjistila, že je to "lacinější";-):-D a bodík posílám:yes::-))

jitule jitule

25. 7. 2010 12:40

Olda: Je vidět, že neznáš novinky ve vaření. Friťák Versalio je i na vaření, nejen smažení. Recept opsaný není, zkopčila jsem ho sem ze svých stránek http://bucifousek.webgarden.cz/.

jitule jitule

25. 7. 2010 12:37

Teruš: Nevím proč by to mělo chutnat hrozně jen kvůli tomu, že použiji jíšku Knorr? Však se každý nemusí přesně držet receptu a komu to přemýšlí, tak si ji zahustí sám jak je zvyklí např. moukou. :-)

jitule jitule

25. 7. 2010 12:35

Ivannka: Ahojky, žádný začátečník nejsem. Admin mi totiž změnil nadpis receptu - bylo to Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio (ve kterém se totiž dá i vařit normální jídlo a nejen fritovat). Celý recept i s obrázkovým postupem najdete na mých stránkách s recepty zde: http://bucifousek.webgarden.cz/omacky/veprove-rost...:-K

LEONA

25. 7. 2010 10:53

MYSLÍM ŽE TĚM CO SE RECEPT NELÍBÍ AT SI VAŘÍ PODLE SEBE TAKOVÁ KRITIKA JE ÚPLNĚ ZBYTEČNÁ.KAŽDÝ SI MASO SNAD UMÍ OPRANČIT KDEKOLIV.DNES JSEM VAŘILA PODLE VÁS AKORÁT BEZ FRITÁKU A RECEPT BYL VÝBORNÝ.JÍŠKU JSEM SI UDĚLALA SAMA MYSLÍM ŽE JE TO DLE CHUTI KAŽDÉHO.:-);-):-p

ivannka

20. 3. 2010 20:43

mezi námi,ono zas tak spatně nevypadá,ale paní je asi začátečník a tak jsou tam blbosti.zkusím ji,ale vylepším

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku

Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška

TopRecepty.cz

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lk4