Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Suroviny
Porce: pro 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 10 135 kJ / 2 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 131,25 g |
Vláknina | 38,12 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 228,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Apetit
Původní recept je ze štiky, ale ta je pro mě nedostupná. Myslím, že lze použít jakoukoli rybu, její příprava je v tomto případě dietnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2016 14:03
mimořádně chutné jídlo, je to opravdická mnamka
2. 11. 2011 21:17
Nina.Angels: tak tohle zase mě moc těší, že recept nezklamal.
Já mám také raději opečenou rybku, ale toto jsem pojala dle receptu tak nějak dietněji. díky
Já mám také raději opečenou rybku, ale toto jsem pojala dle receptu tak nějak dietněji. díky
1. 11. 2011 18:45
Tak tohle byla naprostá mňamina.Musím určitě někdy zopakovat! Při vaření nám to krásně provonělo celý domeček. Já jsem tedy rybku osmahnula, ale i tak to bylo úžasné!Všem vřele doporučuji, určitě si pochutnáte ;)
22. 8. 2010 22:33
J.Remková, náročný se možná zdá kvůli přípravě ryby, ale jen to vypadá, může se klidně jen orestovat na oleji. Chtěla jsem ale zkusit dle původního receptu (přímo od šéfkuchaře), jaká je chuť pouze vařené ryby a doma chutnalo, takže jsem byla spokojená
Elizo, také jsem to neznala, ale je to super rychlovka, protože čerstvě uvařená vejce oloupat narychlo je někdy zážitek
Elizo, také jsem to neznala, ale je to super rychlovka, protože čerstvě uvařená vejce oloupat narychlo je někdy zážitek
22. 8. 2010 22:02
Jahůdko, to je parádní recept a podle fotek je jasné, že se ti povedl víc než dobře . To vaření vajec ve fólii jsem neznala, koukám na to asi takhle ...
Bod posílám dopředu a ukládám k vyzkoušení.
Bod posílám dopředu a ukládám k vyzkoušení.
22. 8. 2010 22:00
Docela náročný, ale krásný recept
22. 8. 2010 21:58
nadhera
22. 8. 2010 21:51
Recept je moc pěkný
22. 8. 2010 20:17
Za tento recept s úsměvem na talíři posílám 7. bodík.
22. 8. 2010 20:12
jahodo, tak to ti závidím...já na ně mlsně koukám v obchodech, ale ta cena je hříšná
22. 8. 2010 19:54
isahu, ano - letos se zadařilo, tak mám třešničky, banánky, hruštičky ....
22. 8. 2010 19:49
Nádhera
22. 8. 2010 19:42
jahodo, moc hezké...v tom vejci je zapíchnuté žluté rajčátko, taková ta hruška, že? parádní nápad...
22. 8. 2010 19:03
jahůdko, super a to vejce je prima vychytávka
22. 8. 2010 18:32
Vypadá to nádherně ukládám do oblíbených a bodík letí za Tebou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 3 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 4 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 4 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 6 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 6 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 8 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 9 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: bramborové citrónové pyré bramborové pyré citrónové pyré ryba s bramborem bramborove pyré se šunkou varena ryba apetit ryba na tymiánu a rozmarýnu bramborové pyré recept s rybou pyré z brambor a mrkve ryba recept potravinářská fólie lze s ní varit bramborove pyre rozmarýn ryba narychlo bramborové k piré pyré s rybou pyré z vařených brambor a mrkve ryba s květákovým piré varena ryba s omackou bramborové pyré s rybou pire k rybe recept
Suroviny: filet z ryb, kůra citronová, kopr čerstvý, sůl, pepř, olej olivový, brambory, máslo, smetana, hořčice hrubozrnná, sůl, mrkev, cibule, česnek, vývar, víno bílé, tymián, rozmarýn, džus rajský, máslo, smetana, pepř, vývar, bazalka čerstvá, petrželka
Ryba na bramborovém pyré s omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2PJ
18 názorů