Tuňák a la žraso
Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zmizelo to tak rychle, že jsem to sotva vyfotil. Měl jsem narozeniny a všem moc chutnalo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2010 20:36
Pro drobka:Ahoj já miluju ryby ale moje žena moc ne takže ji tu rybu takhle mazlím.Díky za bodík.LT.
23. 8. 2010 17:28
Tak +4 , vsechno nejlepsi.
23. 8. 2010 15:54
Hezké, jen mně překvapuje to "Ztratí trochu rybiny". Proč? Vždyť tuňák se jí i syrový (sushi, sashimi), a rybami cítit není. Teda aspoň nemá být, když je ryba čerstvá, nebo aspoň čerstvě zmražená. Jak říká můj známý profesionální kuchař - když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí. A když je takhle čerstvá, nepotřebuje křehnout. Na grilu jí dělám jen aby okraje zbělaly, uvnitř musí zůstat růžová přímo do červena.
Bod ode mne tam máš.
Bod ode mne tam máš.
23. 8. 2010 13:03
Moc děkuju a zase něco dodám.Hezký den.LT
23. 8. 2010 12:52
Libore moc se mi líbí,že držíš slovo,uvařil,vyfotil a dal sem na topky receptík.Super+1
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.
23. 8. 2010 12:40
Libore, tak vše nejlepší k 38 narozteninám, vítám tě na topreceptech a ode mne máš k narozeninám první bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 5 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 16 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 2 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Langoše jednohubky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 4 hodinami
České kynuté buchty
jacky uvařila před 4 hodinami
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat a používat tuřín? Opomíjená zelenina chutí připomíná mladé kedlubny
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: tunak sashimi tuňák recept sashimi recept recepty z tuňáka jak okořenit tuňáka tunak sashimi recept sashimi z tuňáka tuňák tuňák obecný recepty podkovy z tuňáka tuňák recepty tuňák obecný recept příprava zmraženého tunáka zmrazený tuňák maso recepty tunak jak okorenit recept zmrazeny tunak tunák podkova recept tuňák sashimi zmražený tuńák příprava tunáka
Suroviny: tuňák, brambory, smetana, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, citron, petržel, bazalka čerstvá, salát hlávkový, citron, ocet
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
6 názorů