Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové rizoto s pórkem (po česku)

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

23. 8. 2010 18:35

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 435 kJ / 1 060 kcal
Bílkoviny20,93 g
Tuky29,08 g
Vláknina14,74 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy172,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto není origilální recept na itálské rizoto, protože nám chutná "české" rizoto. Rýži používám parboiled, protože ta kulatá se mi rozváří, je lepivá a nikomu u nás nechutná. Znalci at laskavě prominou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LiZatKo

28. 2. 2023 19:29

Rizoto máme také rádi a stejně tak máme nejraději i jasmínovou rýži. I z té jde uvařit rizoto a připravit ho tak, aby všem chutnalo. Při vaření rýže přidávám lžičku kari nebo kurkumy, chutná exoticky a rizoto tím získá i pěknou lehce žlutou barvu. Pórek jsem neměla, ale do rizota velmi ráda dávám jednu skleničku Kunovjanky. Nálev z Kunovjanky sliji bokem a zeleninu ze skleničky pokrájím na menší kousky. Vše vmíchám do rizota, dle chuti přidám i část nálevu ze zeleniny. Rizoto si posypejte sýrem, který máte rádi nebo který máte zrovna v ledničce. Je to opravdu dobrota <3

eligie eligie

7. 6. 2013 11:43

Rizoto dělám pokaždé jinak, ale když vidím ty ingredience, tak se mí sbíhají sliny. :-p I když bych možná vynechala tu bujónovou kostku a přidala do něj kus té slepice z vývaru:-D Za bodík to stojí.

indulina28 indulina28

24. 8. 2010 01:33

papriko pekny foto a recept taky dobry,jednoduchy ..davam bodik:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2010 21:52

Teda Markéto, takové plýtvání s houbama na rizoto, jo?:-O Každopádně bych si ho s velikou chutí dala. Zdravím "Ptákov";-)

camaya camaya

23. 8. 2010 20:07

hmmm dala bych si:-)):yes:

Paprika Paprika

23. 8. 2010 19:11

Já houby nejím, takže klidně někomu nechám svou porci, ale on to manžel zvládne za oba :-8:-8 :-D:-D

ivulinka ivulinka

23. 8. 2010 19:10

Jů tohle bych s chutí povečeřela, Papričko nezbylo?

mysulka mysulka

23. 8. 2010 18:58

Rizoto mám moc ráda:-p, ještě kdyby tak byly ty houby+1:yes:

spagetka spagetka

23. 8. 2010 18:55

Papričko, jasně, nějak se to nazvat musí a navíc není to nic proti ničemu. Tady máš ohromnou možnost obměn, tak ať si to každý udělá, jak chce - já třeba z hříbků a růžovek, pórek v houbách milujeme :-p:-p:yes::yes:

AniCiz

23. 8. 2010 18:52

:yes::-*to je dobrůtka

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: risoto české houbové rizoto s parmazánem houbové rizoto pohlreich houbové rizoto rizoto s porkem a zampiony kuřecí rizoto s porkem pórkové rizoto české houby-recepty rýže s porkem a houbami houbové rizoto podle pohlreicha houbové rizoto s parmezanem ryzeto se salamem itálské rizoto s houbami rýže s houbami a porkem rizoto podle pohlreicha porek rizoto houbové rizoto recept houbové rizoto recept pohlreich kuřecí ryzeto italske rizoto s porkem

Suroviny: rýže, vývar slepičí, vývar zeleninový, máslo, olej olivový extra virgin, žampióny, česnek, pórek, pepř, sýr parmazán strouhaný

TopRecepty.cz

Houbové rizoto s pórkem (po česku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7plw