Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto na srbský způsob

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

28. 8. 2010 19:01

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 674 kJ / 3 268 kcal
Bílkoviny106,94 g
Tuky152,42 g
Vláknina19,92 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 351 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy359,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je toho plný pekáček, ale u nás se tato úprava rizota těší velké oblibě a do večera je vše snězeno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

4. 12. 2023 16:02

Marie Svarcova: děkuji:-K

Zdenka1

4. 12. 2023 16:01

martiline: děkuji za milý komentář:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 12. 2023 09:48

:-)<3:yes::yes: velmi dobrá varianta rizota, :-K

martiline martiline

28. 4. 2016 16:51

:-8 ... to jsme si pochutnali. Nemyslela jsem si, že z bůčku to bude taková dobrota. :-O Ty malé kostičky bůčku jsem nechala řádně vypéct na plechu v troubě a pak až přidávala přidávala rýži a vývar. Rajčata jsem vynechala, dala jsem jen půl balíčku mražené francouzské zeleniny. Dobrůtka a děkujeme za recept. :-)

Hugo

16. 2. 2016 18:09

Nejlepší srbské rizoto jsem jedl na vojně v Žilině, je to sice jednapadesát let, ale při setkání spolubojovníků vzpomínáme na rizoto a kotlíkový guláš.

Karla

11. 9. 2015 04:06

Máte tady samé dobroty ...těžko je si kolikrát vybrat....ale určitě vyzkoušejte toto rizoto:-):yes:

Zdenka1

1. 10. 2013 20:19

Jarka:Gramáž koření není v receptu uvedena. Každý se řídí svými chutěmi. Pokud bylo rizoto bez chuti, snad stačilo více okořenit, ne ? Domnívám se, že bůček je již dost mastný a na podlití stačí obyčejná voda. Alespoň v naší rodině to tak stačí. Komu to nestačí, ať podlévá vývarem. Já proti tomu nic nemám. I tak ti děkuji za tvůj názor a za komentář:-)

Jarka

1. 10. 2013 11:50

Všera jsem rizoto dělala a bylo bez chuti :-( příště místo vody vývar

Lenka

11. 10. 2012 12:02

Manželovi moc chutnalo. Palec nahoru:yes:

Zdenka1

7. 7. 2012 15:47

chocolate:Děkuji za slova chvály a jsem ráda, že jste si pochutnali:yes:

chocolate chocolate

4. 7. 2012 18:20

Přidávám bodík a děkuji za skvělý recept.Dcera měla chuť na červené:-D rizoto a recept nezklamal.Jen jsem místo bůčku použila vepřovou plec a přidala jsem o trochu více paprik.+24

Zdenka1

5. 9. 2010 19:55

Mandle- Výbušná ti už odpověděla, já jen dodám, že by bylo dobré čerstvá rajčara spařit a oloupat, aby jsi tam neměla slupky.:-)

mandle

4. 9. 2010 11:32

vybusna díky:-)

vybusna vybusna

4. 9. 2010 11:16

mandle..a preco by to malo vadit????? smelo do toho aj cerstve, ale na tvojom mieste by som si v dobrej decke teplej vody este rozmiesala lyzicu paradajkoveho pretlaku..to ti nahradi tu stavu z plechovky.

mandle

4. 9. 2010 11:03

dotaz ,bude vadit když budou rajčata čerstvá :-? díky

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srbské vepřové rizoto hospodské rizoto srpské rizoto srbske rizeto vepřové rizoto po srbsku rizoto z bůčku srbské kuřecí rizoto rizoto džuveč srbské risoto srbské ryzoto džuveč rizoto srbské rizito srbské červené rizoto hospodské rizoto recept srpske rizeto srbskerizoto srbský džuveč balkanske rizoto srpské ryzoto srbsky rizeto

Suroviny: bůček, cibule, česnek, paprika, rajče loupané, sůl, pepř mletý, koření čubrica, rýže, sýr strouhaný, zelenina

TopRecepty.cz

Rizoto na srbský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/00vG