Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety na grilovací způsob

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 8. 2010 20:00

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 504 kJ / 838 kcal
Bílkoviny30,00 g
Tuky5,00 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy162,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tenhle pokrm vznikl jako momentální nápad na rychlou večeři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

8. 1. 2012 22:25

xyz:špagety zkusím. Jinak já vařím špagety tak, že než je dám do vody, tak je rozlámu na tři stejné díly. Celý svazek najednou. Je to určitě rychlejší než je stříhat uvařené.;-)

xyz

3. 9. 2010 11:34

:-)

magdalenka magdalenka

2. 9. 2010 15:05

Ivanka, nádherná fotka! Vlastne fotky.

isindy isindy

1. 9. 2010 20:40

martino, nemáš za co, hlavně se nenech otrávit ;-) je jasné, že ne všechny recepty padnou do noty všem, také jsem si musela u svých receptů přečíst odmítavé komentáře...je-li formou slušné komunikace, ok, ale nemělo by to připomínat hon na čarodějnice :-)

také se mi tu řada receptů nezamlouvá - kombinace chutí nebo suroviny, které nejím - ale než bych autorovi ublížila strháním jeho receptu, který vložil v dobré vůli a asi mu chutnal,jinak by ho sem nedával, tak jej prostě přejdu - nemám potřebu informovat ho, že je to podle mě blaf....možná by pro něj byl blafem můj oblíbený recept...1000 lidí, 1000 chutí....;-)

drahulin drahulin

1. 9. 2010 20:35

Vypadá to dobře.:yes:

česnek

1. 9. 2010 20:34

nádhera hned bych ochutnal:-p isahu si borec:yes:

martina 72

1. 9. 2010 20:32

Isahu děkuji za dodané foto, teď si ostatní aspoň mohou prohlédnout jak pokrm vypadá.

isindy isindy

1. 9. 2010 20:22

také mi to nedalo a jednu porci jsem uvařila ;-) - viz fotky

musím konstatovat, že to opravdu není žádný blaf, jak píší ti, kteří nevyzkoušeli...na troše oleje jsem opekla slaninu spolu s párkem a pórkem, přidala grilovací koření a nakonec vmíchala uvařené a NASTŘÍHANÉ špagety;-):-D (prostě jsem je nasypala do misky a v ní pak šmikala jak Střihoruký Edvard:-8)...společně prohřála a nakonec zasypala hrstí strouhánky, kterou jsem rozmixovala s několika snítkami oregana - zde malá změna oproti receptu :-8


nic není rozblemcané, žádná mokrá houska obalená kolem špaget - je jí tam jen trochu, ne kilo :-D

a má osobní zkušenost nakonec: pochvala potěší vždy, neublíží, naopak inspiruje....ale kritika by měla být podložená, ne jen někomu ublížit, protože si jídlo nedokážu představit a k netradičním postupům a ingrediencím přistupuji odmítavě....ublížit je tak snadné....:-( a přitom by stačilo tak málo...trocha ohleduplnosti mezi lidmi....

Eliza Eliza

1. 9. 2010 19:08

Já si myslím, že všechna navrhovaná vylepšení i oprávněná (konstruktivní) kritika mají svůj pozitivní smysl - a dost hlavně pro autory receptů. Také jsem dělala a stále dělám v kuchyni dost kopanců a skutečně, žádný učený z nebe nespadl. Všichni jsme se vaření museli učit. U Martiny to tentokrát chutnalo tak, jak se s námi o recept (jistě v dobré víře) podělila a příště to třeba zkusí jinak... Sama vítám každou (opakuji konstruktivní) připomínku a i o tom to tady je ;-).

magdalenka magdalenka

1. 9. 2010 19:06

Žížalka, asi to strihanie tiež vyskúšam. Alebo počkám, ako sa povedie tebe. Iný kraj - iný mrav, u nás sa tiež nestrihali doteraz.

magdalenka magdalenka

1. 9. 2010 18:46

Eliza, tvoj postup by už bol úplne iný recept, ktorý by vo mne vzbudil na prvý pohľad dôveru. A strúhanku by som tiež osmažila. Nie zvlhčovala vodou.

Eliza Eliza

1. 9. 2010 18:42

Strouhanka na špagetách mě nepřekvapuje, často jsem to viděla i v italských receptech. Mně v receptu spíš trochu vadí ty párky. Raději bych místo nich dala dvojité množství slaniny, dobře ji orestovala a nechala v ní zavadnout pórek nebo zelenou cibulku. Grilovací koření bych také moc nemusela, spíš trochu bazalkového pesta nebo jen čerstvou bazalku. A pokud by se strouhanka ještě promíchala s jemně strouhaným parmazánem (jen malinko), určitě by mi to chutnalo...:-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 9. 2010 18:33

Miroslave škoda,že jsi nevyfotil;-):-K

miroslavrozsival

1. 9. 2010 18:24

Tak dámy, tenhle recept má tolik negativních ohlasů, ale i pozitivních /ty musím pochválit/, že jsem to dneska prubl. Ony se ty špagety opravdu musí naporcovat na menší kousky, protože ta strouhanka to jakoby zahustí a pojme přebytečný tuk. Namotat by nešly a musím říct, že jsem čekal všechno možné, ale výsledek mne překvapil. Podle receptu to měly být 2 porce, no nebyly, zblajznul jsem to sám. A moc mi chutnalo. Zase zopakuji.

Midla

1. 9. 2010 13:36

:no:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: grilovane spagety netradiční špagety špagety se strouhankou co z uvařených špaget špagety ve strouhance špagety na 1000 způsobů blaf recept spagety na nekolik zpusobu špagety recepty na grilování sspagety bol pokrm s klobásy na špagety špagety s grilovaci klobasou albert vařeni spagety špagety s grilovaci zeleninou špagety s grilovanymi klobásami špagety strouhanka top recepty bol.spagety jak vylepšit špagety špagety 1000x jinak špagety s kousky grilovaného lososa recept

Suroviny: těstoviny špagety, slanina anglická, párky, strouhanka, pórek, koření grilovací, olej, sůl

TopRecepty.cz

Špagety na grilovací způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l7QJ