Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustnice z vepřového kolena

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 55 min vaření v tlakovém hrnci

80 min (25 min příprava + 55 min tepelná úprava, vaření v tlakovém hrnci)

3. 9. 2010 19:51

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 081 kJ / 975 kcal
Bílkoviny33,68 g
Tuky10,06 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 508 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy183,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Určitě se každému stalo, že nám zbyl vývar z kolene a co s ním, když zrovna neděláme sulc. Takže vyzkoušejte tuhle obdobu kapustnice. Je vynikající zvlášť po malém flámu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

4. 9. 2010 12:25

Vepřový vývar máme rádi, ale vždycky jsem do něj dávala nakrájené brambory. Ty nočky určitě vyzkouším. :yes:+

vybusna vybusna

4. 9. 2010 09:04

btw...presne takto robi polievku moja svagrina...ale je pre vegetarianov...ona nedava vyvar z kolena, ale vyvar v ktorom varila klasicke slovenske halusky....a robi vsetko tak ako ty...

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 9. 2010 08:55

vybusna, fááákt jsi tady dlouho nebyla!!:-D, Mám jeden takový na polévku a bohužel, malý byt. Jinak bych měla nádobí snad i na stěně v obýváku:-))

vybusna vybusna

4. 9. 2010 08:52

jana r...a ty mas nove taniere:-O boze fakt som tu dlho nebola

isindy isindy

3. 9. 2010 20:40

ajoooo, já brala automaticky uzené :-8
tak to jo, to bych asi taky jinak nezpracovávala...jedině ten sulc...

takže díky té soli jsi z něj vlastně uzený vývar udělala :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 9. 2010 20:37

Ivo, není uzený!! Je z čerstvého kolene!! Ano, tady jsem použila tu kouřovou sůl. Nemá chybu.:-p

isindy isindy

3. 9. 2010 20:36

Jani, ta bude asi dobrá :-p, sem jsi použila tu kouřovou sůl?;-) ta musela vonět :-p:yes:
jinak holky, taková škoda, vylévat takový dobrý uzený vývar :-( dělám do něj i čočkovou, hrachovou nebo fazolovou polévku a jsou výborné:-p

Eliza Eliza

3. 9. 2010 20:16

Pro milovníky polévek, ke kterým se počítám, je to krásný pohled, Jani...;-):-p
+:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 9. 2010 20:15

magdalenka a víš, že já kdysi taky? Co s tím, že?;-)

magdalenka magdalenka

3. 9. 2010 20:12

Vieš, že je to zaujímavé? Ja som tie vývary vyhadzovala, ak so náhodou varila koleno...+

savlinka savlinka

3. 9. 2010 19:55

HMMM mňam hned bych si dala:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapustnice nejlepsi recepty z veproveho kolene co s vývarem z kolena vepřový vývar a co s ním vývar z vepřového kolena polévka z vepřového kolene se zelím veprove koleno gulas co s vývarem po vepřovém koleni kapustnce co s vývarem z vepřového kolene vývar z vepřového kolene fazolačka jedna báseň kapustnice s uzenym kolenem kapustnice bez vepřového masa polévka z vepřového kolena zelna polivka z veproveho kolena kapustnice top recepty vepřové s kapustou kapustnice kapustová polévka s vepřového kolena polevka z vyvaru z veproveho kolena

Suroviny: koleno vepřové, zelí kysané, ocet, česnek, sůl, pepř, mouka hrubá, voda, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Kapustnice z vepřového kolena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZgL