Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2010 20:11

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 106 kJ / 981 kcal
Bílkoviny54,57 g
Tuky48,72 g
Vláknina5,86 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,75 g
Sůl7,20 g
Sacharidy62,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z knihy Vaření s Čirinou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kacka

27. 3. 2013 16:57

Vypadá to skvěle. Miluji obalovaný hermelín s brusinkami a tohle jdu vyzkoušet dnes k večeři. Bude to dobrota..:yes::yes::-*

Anna

1. 10. 2010 10:56

Fantazie..:-K

Veroly

30. 9. 2010 15:24

Můj recept mám z časopisu, ale našla jsem velmi podobný od Elizi, tak se nebudu opakovat :-) Suroviny: bagetky, máslo, šunka, hermelín, to se dá zapéct do trouby a na teplé bagetky jsem dala brusinky. Takže dávám bod, nejen za recept, ale hlavně za ty nádherný fotky :yes:

yanull yanull

4. 9. 2010 15:09

Eli, Čirina vařila i Václavu Havlovi, koukám, že se neměl špatně ;-):-p:-) +9:yes:

mysulka mysulka

4. 9. 2010 09:34

:yes: +1 vypadá to úžasně:-p

indulina28 indulina28

4. 9. 2010 02:13

:-O

Eliza Eliza

3. 9. 2010 21:44

Maris, přesně...:-) Píše: "on Brit, ona Češka, on masojídek, ona vegetariánka" :-).
Díky za body, ačkoli v tomto případě jsem jen zprostředkovatel, interpret a konzument + fotograf ;-):-)).

Bibinka Bibinka

3. 9. 2010 21:20

Elizo, to je opravdu dobrá kombinace a Čirina fakt umí, ty taky a máš 4.bod:yes:

maris maris

3. 9. 2010 21:18

Tento předkrm vymyslela Čirina jako předkrm na svatbu, kde byli - teď nevím, jestli ženich nebo nevěsta vegetarián, je to tak ?;-)
Máš to krásné:-p:yes:+

Eliza Eliza

3. 9. 2010 21:13

Čiriny recepty mám ráda...;-):-p, na začátku devadesátých byla jak zjevení dobré kuchyně...:-p:-)

isindy isindy

3. 9. 2010 21:06

jo, já mám co dodat: achich ouvej:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 9. 2010 20:36

Eli, někdy fakt není, co by člověk dodal....:yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tousty do trouby zapečený hermelín s brusinkami zapečená bageta s hermelínem zapečené toasty s hermelínem zapečené tousty v toustovači tousty s hermelínem a brusinkami toust s hermelínem a brusinkami tousty zapečené bageta s hermelinem a brusinkami zapečené bagetky s hermelínem zapečené tousty cirina recepty hermelínová omáčka tepla brusinkova omáčka zapecene vegetarianske tousty zapečené bagety s hermelínek a brusinkami toast s hermelínem bratislavské rohličky čirina toasty s hermelínem a brusinkami zapečené tousty s brusinkami

Suroviny: chléb toustový, sýr hermelín, kompot brusinkový, víno červené, pomeranče, skořice, pepř černý, solamyl

TopRecepty.cz

Tousty zapečené s Hermelínem a brusinkovo-pomerančovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrjg