Závin z řeckého phillo (filo) těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 722 kJ / 3 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,00 g |
Tuky | 61,80 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 730,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Phillo (filo) těsto - je původem z Řecka, kam ho ale přivezli Turci. Řekové ho dnes používají téměř na všechno. Díky jeho neutrální chuti můžete plnit čímkoli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2011 19:04
17. 10. 2010 10:53
17. 10. 2010 10:25
17. 10. 2010 10:16
17. 10. 2010 10:10
- nechala jsem jen jednu vrstvu, přeci jen se mi nepovedlo udělat tak tenoučké jako kupovaný originál, takže to bylo spíš tako tenké tažené těsto...
- potřela jsem jen vršek vajíčkem s mlékem...
- těsto jsem měla v míse a přikryté folií, vždy jsem si jen kusek odtrhla a zpracovala, zbytek byl stále přikrytý
17. 10. 2010 10:02
17. 10. 2010 04:04
17. 10. 2010 01:03
16. 10. 2010 22:59
16. 10. 2010 22:51
16. 10. 2010 22:44
16. 10. 2010 22:31
16. 10. 2010 22:14
16. 10. 2010 19:24
16. 10. 2010 19:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 17 minutami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 57 minutami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 1 hodinou
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma
Dezert sladký jako med: Pachlava je plná oříšků a nápadně se podobá turecké baklavě. Tuto jednoduchou verzi zvládne každý
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu
Další recepty
Tématické fráze: filo těsto těsto filo filo testo recept filo těsto recepty recept na filo těsto co je filo těsto filo těsto kde koupit těsto filo koupit recepty z filo těsta kde koupit filo testo řecké těsto filo těsto - recepty řecké listové těsto listové těsto filo těsto filo recept co je filo těsto kde koupit řecké moučníky filo recepty na těsto filo řecký moučník
Suroviny: mouka hladká, sůl, voda, olej olivový, solamyl, jablko, cukr skořice, šunka, sýr, bazalka čerstvá
Závin z řeckého phillo (filo) těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9gE4
24 názorů