Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

21. 10. 2010 09:54

Suroviny

Porce: 1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 693 kJ / 405 kcal
Bílkoviny20,66 g
Tuky11,87 g
Vláknina35,77 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy37,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: vlastný recept, varím ked sa mi nazbierajú kuracie chrbty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Reny2

21. 10. 2010 13:34

taky delavam,jen s nudlema...ty knedlicky zkusim taky...priste...:yes:+bod

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 10. 2010 13:09

Pajaja, dakujem:-))

Pajaja

21. 10. 2010 11:10

Joj, to se mi sbíhají sliny! :-O Vypadá chutně. :yes::-p +2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí polévka polévka z kuřecího hřbetu vývar z kuřecího hřbetu kuřecí vývar ze hřbetů varenie.joj.sk kurecí hřbety vývar kuřecí vývar z hřbetů kuřecí vývar z hřbetů polévka kuřecí vývar ze hřbetu www varenie joj sk recepty vývar kuřecí hřbety polévka s kuřecího hřbetu vývar kuřecí hřbet kuřecí polévka recept recept na polevku s krupicí kuřecí polévka-recept polivka s kurecich hrbetu držkova z kurecich kuzicek vývar z hřbetu

Suroviny: hřbet kuřecí, mrkev, petržel, celer, kapusta, pórek, paprika čerstvá zelená, chilli paprika čerstvá, rajče, cibule, česnek, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, jalovec, koření nové koření, sůl, nať celerová, nať petrželová, voda, máslo, vejce, krupice dětská

TopRecepty.cz

Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrzg