Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na vřesu aneb netradiční kuře na medu

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 80 min

95 min (15 min příprava + 80 min tepelná úprava)

24. 10. 2010 10:47

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie2 256 kJ / 539 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky56,00 g
Vláknina3,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K tomuhle kuřeti se nejlépe hodí rýže, můžete ho ale podávat s čímkoli chcete ;)

Vřesový med je hodně aromatický a velmi chutný. Nechutná ovšem každému, proto je třeba dát si na něj pozor. Má červeno hnědou barvu a konzistenci krému, kaše, gelu. Je to jeden z nejkvalitnějších a nejdražších medů. Často je označován za "královnu medu".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hanka

3. 2. 2011 12:17

Prosím, prosím, přimlouvám se za klasické fotky receptů. To znamená focení na šířku. Fotky na výšku jsou velice nepraktické.:-( :yes: Prosím, zůstaňte u klasiky, která je velice hezká. :-)) Isahu, vaše fotky jsou nááádherné, ale prosím o focení na šířku. :yes:

Nina.Angels

2. 2. 2011 21:30

Moc děkuji za fotky, vypadá to nádherně ;)

isindy isindy

2. 2. 2011 21:03

Nikolo, dnes jsem tvé kuře dělala k večeři :-p, všichni si moc mlaskali ;-):yes: med nebyl vřesový, ten jsem nesehnala :-(, ale přesto velmi povedená marináda :yes:
posílám bod a obrázky :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

24. 10. 2010 12:35

Velmi zajimavé,ještě jsem vřesový med neochutnala.;-)+1:yes:

Pajaska Pajaska

24. 10. 2010 11:54

Také mi vřesový med nic neříká.:-O Kupuji od včeliček pastový anebo lesní tmavý výrazný.Ale letos mám udělaný červený smrkový med a ten by možná šel.Zajímavé,jinak med spolu s hořčicí ...je super i na grilovačku.:-p:-)

Ivana79 Ivana79

24. 10. 2010 11:24

To sa mi páči:-*kura s medom je vždy dobrota,vyskúšam aj túto marinádu:-p

vybusna vybusna

24. 10. 2010 11:00

K vresovemu medu som sa dostala nahodou, vobec sme ho nekupovali cielene a mozem povedat, ze lepsi med som v zivote nejedla. Dokonca moj muz, ktoremu sa med akotaky kvoli konzistencii hnusi, si dal chlieb s maslom a tymto medom. Mali sme len pollitra a odvtedy ho nejdeme dostat kupit, bol zly rok.

spagetka spagetka

24. 10. 2010 10:58

Jak jsem viděla začátek názvu " na vřesu", už jsem rozklikla. Nikolo souhlas, já ho objevila v Intersparu, cena byla tedy poněkud vyšší, dělali tam akční ochutnávku. Je dost zvláštní, ale ne špatný. Jinak maso s medem a hořčicí máme rádi, já ale dávám tu se zeleným pepřem nebo hrubozrnnou pikantní. ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty recepty 24.10.2010 babicovy dobroty 24.10.2010 kuře na medu kuře s medovou marinádou kuře na medu a hořčici vřesový med babicovy recepty 24.10.2010 kuře na medu a kari netradiční pečené kuře babicovy dobroty: recepty 24.10.2010 kuře na medu original 24.10. 2010 babicovy dobroty kuře na kari a medu babicovy dobroty recepty kuře na medu kuře na medu recept krupickova kase recepty babicovy dobroty 24.10.2010 kure na kari medu a horcici babicovy dobroty kuře s hořčicí a medem netrdiční kuře

Suroviny: kuře, med, olej, hořčice, koření kari, sůl, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Kuře na vřesu aneb netradiční kuře na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G8O3