Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený lilek s česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2010 12:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 157 kJ / 276 kcal
Bílkoviny10,80 g
Tuky0,72 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lilek jsem dnes udělala spolu s http://www.toprecepty.cz/recept/15585-karbanatky-s...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ne.ver

11. 8. 2016 12:54

Meli jsme to vcera k veceri a bylo to dobre. Chutove to trochu pripomina bramborak.

Nikola

15. 10. 2014 14:18

Absošmoulní žraso... palec nahoru!:yes:

Ívy

6. 3. 2014 10:22

áá Baklažán ala Jean! miluju tuhle úpravu. Já ještě přidávám navrch provensálské bylinky či čerstvý tymián a na závěr zasypu trochou parmezánu

Marketa

27. 2. 2014 03:43

Skvely a jednoduchy recept. Mne skoro chutnal jeste lepe druhy den, nakrajela jsem to nastudeno na platky a snedle i se slupkou. (lilek byl organicky pestovany) Slupka pres noc bezvadne zvlacnela.

Hana

9. 10. 2013 13:35

markovaklatovy@seznam.czMusím se přidat ke kladnému hodnocení.Dnes byl lilek k obědu,je to vynikající.Děkuji za rychlý recept.

danielle72 danielle72

2. 6. 2013 13:10

Rob: Ano, absolutní souhlas - tato úprava lilku nemá chybu:yes::yes::yes:;-)

Rob

2. 6. 2013 13:01

:yes: Perfektní recept. Lilek jsem dělal poprvé, našel jsem tento jednoduchý recept a předčilo to mé očekávání.:yes:

Eliz

15. 8. 2012 22:16

Ja som skúšala tento recept a môžem povedať, že nebol lepší ako z http://lilek.net/zapeceny-lilek

isindy isindy

28. 10. 2010 21:09

martino, jsem ráda, že chutnalo :-K

martina 72

28. 10. 2010 20:09

Isu zasloužený bodík přidělen. Lilek byl fenomenální, jen jsem nepekla pod alobalem, ale přímo.:-p

isindy isindy

28. 10. 2010 12:56

martino, určitě ano ;-) dej pak vědět, jak dopadlo :-)

martina 72

28. 10. 2010 12:44

Isu chtěla bych tento recept vyzkoušet. Mám 2 lilky a ty váží dohromady téměř kilo. Bude stačit péct je hodinu?

magdalenka magdalenka

26. 10. 2010 10:36

Michs, baklažány mám veľmi rada a roky ich pripravujem na všetky možné spôsoby, ale doteraz som neprišla na to, kedy a prečo a ktorý baklažán bude horký...(niekedy bol taký aj po vypotení, niekedy nebol horký ani bez potenia...:-))

michsamant michsamant

24. 10. 2010 16:35

Tak to skusim podla teba, ked budu mat pekne lilky, aspon z 1 polovicky urobim takto ;-) bez vypotenia

isindy isindy

24. 10. 2010 16:28

michsamant, chvíli mi trvalo, proč by měla teplota lilku souviset s vypocením :-8:-D, ale už mi to došlo...ne nebyl hořký, měl výrazně česnekovou chuť a byl výborný....ze zbytku jsem teď udělala "kaviár" ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený lilek pečený lilek v troubě lilek v troubě lilek úprava výborné recepty z lilku pečený lilek recepty pečený lilek recept lilek pečeny recept na pečený lilek jednoduchá úprava lilku pečený baklažán pečené lilky lilek a jeho úprava uprava lilku pečení lilek lilek peceny v troube recept lilek v troubě lilek na česneku zapečený lilek s česnekem pečené lilky s česnekem

Suroviny: lilek, česnek, pepř mletý, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Pečený lilek s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQjJ