Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 913 kJ / 1 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,40 g |
Tuky | 65,55 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 169,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2015 05:17
8. 3. 2011 22:51
13. 1. 2011 15:12
13. 1. 2011 15:08
28. 10. 2010 07:33
28. 10. 2010 07:29
28. 10. 2010 06:14
28. 10. 2010 06:09
27. 10. 2010 22:49
27. 10. 2010 22:44
27. 10. 2010 21:27
27. 10. 2010 21:20
27. 10. 2010 21:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 7 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 24 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: buchta s pařížskou šlehačkou řezy s pařižskou šlehackou pudinkova slehacka kakaové řezy s pudinkem kakaová buchta se šlehačkou pařížské řezy rezy s pudinkem a slehačkou roláda s pařížskou šlehačkou buchta s pudinkem a šlehačkou recepty s parížskou šlehačkou pařížská šlehačka s pudinkem parizska buchta pařižske kostky s pařížskou šlehačkou pudinkové kostky se šlehačkou pudinková buchta se šlehačkou recept na buchtu s pařižskou šlehačkou pařížske řezy recept krem z pařižske šlehačky recept s pařížskou šlehačkou
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, kakao, olej, prášek do pečiva, sůl, rum, šlehačka 33%, pudink vanilkový bez vaření, cukr vanilkový, šlehačka pařížská, smeta-fix
Kakaové řezy s pudinkovou a pařížskou šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ0n
13 názorů