Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené plátky červené řepy s mozarellou a bazalkou

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 10. 2010 23:08

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie90 kJ / 22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme jako předkrm či malé občerstvení, bylo by asi dobré i jako příloha k masu.

Jako spousta lidí jsem poznamenaná školní podobou červené řepy, kdy červené cosi chuti a barvy nevábné bylo kydnuto na talíř a dítě, jez :( Od té doby řepu nejím a dnes jsem došla k názoru, že tento předsudek v sobě zlomím. Musím přiznat, pochutnala jsem si, řepa dokáže mít i lahodnou chuť i barvu, doporučuji zkusit:)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

1. 11. 2010 12:38

:-*:yes:

Ivana79 Ivana79

1. 11. 2010 11:22

Ja to tiež určite skúsim:yes:repa s cesnakom,bylinkami a olejom je super,mozarella ma nenapadla:-8Moc sa mi recept páči:yes::yes:

magdalenka magdalenka

1. 11. 2010 10:23

Pečená červená repa je delikatesa, robievam.

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 11. 2010 10:02

Tak já mám asi jako jediná z rodiny červenou řepu moc ráda:-pakorát,že ji kupuji moc málo.Ale teď jsem si koupila v záchvatu,že šťáva z řepy je zdravá což je,tak mám asi 4 bulvy doma,tak to musím zkusit.;-)+1:yes:

zizala zizala (moderátorka)

1. 11. 2010 08:51

Ježkovy voči, to je zase krása nebeská :-O:-p:-p:yes::yes:

Allik

1. 11. 2010 08:13

Zkuste misto bazalky plocholistou petrzelku, rekla bych, ze chutove to doplnuje lip..

spagetka spagetka

1. 11. 2010 02:36

Tohle dělávám - jen ne s mozarellou, ale s blaťákem, takže to s ní zkusím a podobně jsem na tom byla jako Isi, důvěru v řepu ve mně obnovil manžel až po hooodně dlouhých letech ;-):-D:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 10. 2010 23:48

Och, ojojojooooj!!:-D:yes::yes:

cesneku

31. 10. 2010 23:39

isu ,nádhera:yes:

isindy isindy

31. 10. 2010 23:35

Děkuji :-K k vařené ani sterilované jsem zatím vztah nenašla a nehodlám to lámat přes koleno, ale pečená úprava mi přišla lákavá...jen jsem to potřebovala napoprvé nějak odlehčit ;-) tak jsem dumala a ta mozarella je k nasládlé chuti s česnekovým přívěškem fakt fantastická, sama jsem se překvapila :-O;-)

Eliza Eliza

31. 10. 2010 23:28

Jako dítě jsem řepu nejedla jen proto, že nám ji maminka nedávala a v jídelně jsem k ní tudíž neměla důvěru. Ale je to skvělá zelenina s všestrannými léčivými účinky a především těm, kteří se nevyhýbají alkoholu (mezi něž se musím počítat :-8), umí čistit játra...;-) Takže každý recept s řepou vítám...;-)

Dooga Dooga

31. 10. 2010 23:27

Červenou řepu mám rád. Nejen proto, že je zdravá. Doposud jsem jí konzumoval především jako sterilovanou, nebo jako součást zeleninových šťáv. Tato úprava se mi líbí. Díky.:yes:

Lucasinka Lucasinka

31. 10. 2010 23:19

+1 dalsi uzasny receptik s cervenou repou. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červená řepa s mozzarelou pečená červená řepa s mozzarelou bezmasá jídla recepty z červené řepy pečená řepa s mozzarelou jídlo pečena červena řepa pečená červená řepa v alobalu červená řepa s mozarelou salát z červené řepy s bazalkou cervena repa s mocarelou pecena repa s mozarelou červená řepa pečená s mozzarelou pečená řepa v alobalu řepa s mozzarelou pečená červená řepa pečená červená řepa s mozarelou pečená červená řepa recept pecena červená řepa recepty červená řepa pečená červená řepa pečená v alobalu recept na pečenou červenou řepu

Suroviny: řepa červená, česnek, sůl, olej olivový, sýr mozzarella, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Pečené plátky červené řepy s mozarellou a bazalkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQvA