Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 689 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,32 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nepřeháníme to s uzenou paprikou, pokud ji dáme moc, bude se zdát jídlo hořké a také by se neměla dlouho vařit - vlastní zkušenost ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2012 10:23
Ivana79:fotka výborná
18. 4. 2012 10:19
Monika:Moni, jo rozumíš dobře, já po ruce tehdy jiný sýr neměla a dnes o rodinka vyžaduje jen z tohoto sýru
18. 4. 2012 06:19
Sýr Cotagge je hrudkovitý sýr, to znamená, že ho rozmixujeme do hladka, aby tam nebyly ty hrudky? Nerozumím větě co je napsaná v závorce ... rozkvedláme do jednolité směsi (někdy je nerovnoměrné konzistence, tak by byla tekutina opět propojená sa pevnou částí sýra).
17. 4. 2012 14:57
Špagi,včera som sa inšpirovala tvojim receptom,ale nezdobila som zeleninou a ani tá fotka nestojí za mocale obed bol superZajtra sa pokúsim o lepšiu fotku a vymením+19
7. 11. 2010 20:59
Špagetko, máš krásné a lákavě barevné fotky. Škoda, že nejde ochutnat přes monitor - podle složení surovin, musí být tohle jídlo velmi voňavé a dobré.
7. 11. 2010 20:40
Vypadá to nádherně
7. 11. 2010 20:08
mňam, to je krása
7. 11. 2010 20:03
krásné fotky +
7. 11. 2010 19:26
Díky za tip, Spagi, přitom od Antonína mám všechno možné, včetně dvou kuchařek, a tohle mi nějak uniklobudu to muset napravit
7. 11. 2010 19:19
Krásný,voňavý recept a moc pěkná fotkakoření adžika jsem si našla na google a je to velice zajímavé složeníjen nevím,jde-li sehnat běžně v obchoděrecept si ukládám a +11 bodík posílám
7. 11. 2010 19:15
Nádherná fotka, sympatické papu
7. 11. 2010 17:37
Uzenou papriku taky používám a mám jí právě od Antonína.Je opravdu skvělá.
7. 11. 2010 17:26
Ještě jednou
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
jajine, nevím, proč bys měla být hloupá, já sama tuhle papriku objevila díky topkám někdy loni. Od té doby si ji kupuju na trzích (v kamenném obchodě nevím), jinak mrkni sem - http://www.koreni.cz/detail.php?pid=323
Je ohromně voňavá, takže stačí fakt trošku.
7. 11. 2010 17:16
Tuze moc lákavé,určitě ukládám, i když neznám uzenou papriku(já hloupá)
7. 11. 2010 16:59
Mňám... To vypadá náramně... Sbíhají se mi sliny... Tak aspoň bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 12 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 18 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 46 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Tématické fráze: co vařit z plecka plecko plecko recept jak dlouho dusit plecko recepty z plecka plecko na paprice co varit z plecka? co vařit s plecka recepty plecko na co se pouziva plecko co varit z plece jak dlouho vařit plecko jidlo z plecka pokrmy z plecka co vařit plecka recepty.cz česnek vařit z z plecka k čem se používá plecko co s plecka musi davat cibule do rozpaleneho tuku
Suroviny: plecko vepřové, cibule, česnek sušený, česnek, kmín drcený, koriandr sušený, paprika sušená uzená, koření, sýr cottage, olej, ceres soft, bujón, voda, paprika sterilovaná
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B6kY
21 názorů