Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňský knedlík

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2010 10:10

Suroviny

Porce: 1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 168 kJ / 2 191 kcal
Bílkoviny72,62 g
Tuky77,93 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 3,42 g
Sůl8,03 g
Sacharidy292,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Medzinárodná kuchárka, českej autorky Juliany A. Fialovej. Krajina pôvodu receptu: Rakúsko. Známy recept aj v štátoch strednej Europy. Odporúčam variť v alobale.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

8. 11. 2010 16:41

Ibolyka, nemyslím si, že je dobré zaplavovať web duplicitnými receptami, kde sú odchýlky v spôsobe varenia (nad parou, vo vode), v nejakom korení, v počte vajec alebo množstve mlieka či vody (teraz hovorím všeobecne)... Preto mám často dojem, že vyhľadávač nepoužívaš. Bez ohľadu na to, či recept konzultuješ s nejakým odborníkom alebo nie. Stále si myslím, že pod podobné tu uložené recepty môžeš pridať ty svoje spôsob a že sa to volá tak a tak. Je vidno, že varíš rada a vieš toho veľa, preto ja sa teším na tvoje skutočné skvosty.
Nie som profesionálny kuchár, takže môžem mať a určite mám značné medzery.

zizala zizala (moderátorka)

8. 11. 2010 16:16

Ještě se vrátím k Ibolinu komentáři: jak jinak se měla Magdalenka zeptat? Od toho jsou komentáře pod receptem, ne? Nebo bereš jen ty pochvalné? Ona se zeptala, ty vysvětlila podle svého...v čem je problém?

zizala zizala (moderátorka)

8. 11. 2010 16:08

Ibolyo, pod "stejným" názvem to vzalo proto, že Ty jsi původní název psala slovensky (taky nechápu proč, česky umíš dost dobře, když chceš;-), názvy se tu píšou česky kvůli vyhledávání :-/).

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

8. 11. 2010 15:59

Magdalénka, asi pravý viedenský knedlík nepoznáš, preto sa Ti zdajú len odchýlky. S vyhľadávačom sa kamarátim, ale tento mi nevyhodil. Dokonca mi vyhodil len dva, a to bavorský a žemľový knedlík. Inak by som bola rada, keby si sa ma spýtala skôr, než niečo také napíšeš - len aby sme predišli zbytočnému nedorozumeniu...tiež sa čudujem, že to pc vzal pod rovnakým názvom. Okrem toho, som tento knedlík pred vložením konzultovala s odborníkom:-))dakujem.

magdalenka magdalenka

8. 11. 2010 11:57

Ibolya, s vyhľadávačom sa stále nekamarátiš? Máš iba odchýlky...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vídeňský knedlík vídeňský knedlík recept videnske knedliky recepty vídeňský knedlík pravý vídeňský knedlík recept na vídeňský knedlík vidensky knedliky vídeňský knedlík top recepty vídeňské knedle knedlíky vídenské videnske knedliky recept viedenský knedlík knedlík vídeňský vídeňský knedlík bavorské žemlové knedlíky vidensky knendlik videnskyknedlik vydensky knedlik vídenský knedlík recepty recept na vídeňské knedlíky

Suroviny: houska, máslo, vejce, žloutek, mléko, cibule, petrželka, mouka hrubá, máslo, mléko, pepř, květ muškátový

TopRecepty.cz

Vídeňský knedlík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqMx