Jahodovotvarohové pokušení
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 278 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 141,47 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2011 08:53
Pajaja: Pavlínko, děkuji za komentík i moc hezké fotky
21. 6. 2011 12:13
Ivi, vyráběla jsem už dávno, až teď jsem se dostala k tomu přidat fotku. Byl to výborný dortík, u nás rozhodně ne naposledy. Přidala jsem fotečku, jestli nevadí. . .
28. 5. 2011 12:53
stuska: asi záleží na zralosti jahod, ony bývají některé navrchu červené, ale uvnitř ještě bledé, pak ti to tu barvu nedá ...ta vrstva jsou vlastně jen slazené rozmačkané jahody, pyré, spojené troškou vody se želatinou...
28. 5. 2011 12:21
Já jsem tak také dala červenou želatinu, ale takovou barvu mi to neudělalo.
27. 5. 2011 17:25
stuska:a nebude to tím, že je tam červená želatina??
27. 5. 2011 17:23
jak to , že to máte tak krásně červené.Já jsem dnes udělala a takovou nádhernou barvu to tedy nemá.
16. 2. 2011 16:07
mam na to chut ......................................................................................................................................................................................................www.kůn.cz
24. 10. 2010 22:09
Mám moc ráda tyto typy moučníků. A vypadá opravdu nádherně
24. 10. 2010 22:03
isahu - děkujeme za přání
23. 10. 2010 22:37
Petro, já děkuji - za důvěru a vyzkoušení Vše nejlepší Vám i manželovi
23. 10. 2010 22:29
včera jsem chystala na dnešní oslavu mých a manželových narozenin. Použila jsem želatinový ztužovač za studena a povedlo se. Všem moc chutnalo. Určitě zase udělám. Děkuji za recept.
22. 10. 2010 11:16
Jano, děkuji za vyzkoušení, těší mě, že chutnalo
22. 10. 2010 10:10
Dort jsem vyzkoušela a opravdu nemá chybu, jen se po něm zaprášilo! Díky za recept.
15. 10. 2010 14:11
mňam, určitě zkusím akorát nechci vidět tu želatinu to zase dopadne
4. 10. 2010 13:40
magdalenko, zkus želatinový ztužovač za studena od Dr. Oetkera. Já s želatinou také nekamarádím, ale s tímhle ztužovačem to jde jedna radost.
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Ivanko, tvůj dortík je nádherný, mám uložený a brzy vyzkouším. Pokud bude vypadat přinejmenším tak pěkně jako Tvůj, dovolím si přidat fotku. +23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 2 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 26 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 30 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: dort za studena s ovocem a zakysanou smetanou zelatina za studena želatinový ztužovač za studena dr.oetker jak dlouho tuhne zelatina želatinový ztužovač za studena želatinový ztužovač želatinový ztužovač za studena dr. oetker želatina za studena dr oetker příprava sypké želatiny tvarohové pokušení jahodovotvarohove řezy želatina za studena dr.oetker jahodovo tvarohový dort sypká želatina želatina do krému za studena želatina do tvarohu za studena želatina do krémů jahodový dort se zakysanou smetanou a tvarohem jahodovy dort za studena se zakysanou smetanou tvaroh a želatina
Suroviny: vejce, cukr moučkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tvaroh měkký, šlehačka, želatina, voda, cukr, jahody, želatina, voda, cukr
Jahodovotvarohové pokušení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myXr
62 názorů