Sváteční židovské pečené hovězí
Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Energie | 7 086 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,56 g |
Tuky | 14,68 g |
Vláknina | 44,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 66,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept patrí pani Ester Fuszeresi, ktorá jedlo podávala na židovský Nový rok -Ros Hosana.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2010 11:17
Pipre-Janka,dakujen.Len kľudne skús a nebudeš ľutovať
9. 10. 2010 10:53
Tak v receptu není nic, co by mi vadilo, naopak. Také mne zaujala doba marinování. To maso musí být za tu dobu prostoupeno vynikající vůní a upečené musí být delikatesa. Také maso před marinováním nesolím. To opravdu stojí za vyzkoušení.+8
6. 10. 2010 19:34
ďakujem veľmi pekne
6. 10. 2010 19:05
rebeka, naozaj sa mäso marinuje celý týždeň. Táto marináda sa tiež označuje ako "suchá marináda". Mäso je obalené olejom, korením a nie je solené. V marináde sa pravdaže pravidelne otáča, olej a horčica ho chránia pred prístupom vzduchu a tým aj pred kazením. Okrem toho je uložené v chlade, čo tiež bráni procesom rozkladu a kazenia. Len smelo skús, nebudeš ľutovať a túto neskutočnú mňamku si iste zamiluješ
6. 10. 2010 18:53
Dievčence a chlapci, v rubrike články vyšiel skvelý nový článok "O židovskej kuchyni" od pána Mosheho - 1. časť, odporúčam si ho prečítať. Mňa veľmi obohatil. Je zrozumiteľný a zaujímavý. Už teraz sa teším na pokračovanie.skrátka je super, som zvedavá aj na Váš názor
6. 10. 2010 18:51
tolik chvályjá do toho snad půjdujen dotaz:vážně se maso marinuje celý týdennezkazí seděkuji za odpo
6. 10. 2010 18:48
Simonka, recept je nielen veľmi zaujímavý, ale je to fantastická delikatesadakujem
6. 10. 2010 18:46
finneta, vľavo od paradajok je príloha yorkshirský puding /zvlášť recept nájdeš tu pod týmto názvom tu/ a vpravo je ako obloha hríbovo-hrášková zmes. Dakujem za bodík
6. 10. 2010 18:42
zdena 3, dakujem
6. 10. 2010 18:41
Janka R, dakujem. Je to skutočne
6. 10. 2010 18:40
Bagina,veľmi pekne dakujem
6. 10. 2010 18:38
Moshe, srdečne dakujem. Máš pravdu, je to neskutočná mňamkaod Teba ma to zvlášť teší
6. 10. 2010 17:08
Sviatočná klasika, milujem tento recept, som rad že si ho vyhrabala a urobila, je to neskutočna mňamka, maš u mna
6. 10. 2010 17:03
velmi zajímavý receptík+1
6. 10. 2010 16:32
Andulka, je to síce židovský recept a vynikajúci, ale naozaj nie je "kosher". Kosher sa označuje vtedy, ak je to zviera zabité podľa kosher pravidiel šochetom - mäsiarom špecialistom, na to určeným. Ja som mala roštenec z nášho mäsiarstva, v ktorom nie sú zvieratá kosher zabité. Inak Ti dakujem za bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 2 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 37 minutami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 1 hodinou
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 12 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 18 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Další recepty
Tématické fráze: pecene hovezi židovské recepty hovězí pečeně zidovske maso hovězí pečeně recept pečené hovězí recept pečené hovezí maso recepty pecene hovadzie maso židovské řízky zidovske chvaly maso sváteční recept pečené hovězí recepty sváteční menu z hovězího masa zidovske hodiny svatecnipeceni hovězí židovský řízek recept na židovské maso židovské hovězí maso hodiny židovské recept pečené hovězí
Suroviny: maso hovězí, hořčice dijonská, bobkový list, jalovec, česnek, sůl, pepř celý, olej olivový, cibule, víno bílé suché, houby, hrášek, koňak, tymián, voda
Sváteční židovské pečené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0j6
20 názorů