Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční židovské pečené hovězí

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba tepelné úpravy: 240 min

240 min (240 min tepelná úprava)

6. 10. 2010 13:39

Suroviny

Porce: pre viac osôb

Nutriční hodnoty

Energie7 086 kJ / 1 694 kcal
Bílkoviny245,56 g
Tuky14,68 g
Vláknina44,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy66,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: recept patrí pani Ester Fuszeresi, ktorá jedlo podávala na židovský Nový rok -Ros Hosana.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

finneta

6. 10. 2010 15:13

co to je prosím za tu oblohu? 1.fotka hned u rajčat?

zdena 3

6. 10. 2010 14:35

:yes::yes: a bod

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2010 13:55

:-p:yes:

Bagina

6. 10. 2010 13:54

Recept vypadá velmi zajímavě dávám bod:-K

Andula

6. 10. 2010 13:52

Vypada to velmi zajimave. Moc hezky vypada i ta hribovo hraskova smes. Musi to byt moooc dobre, vzdyt je to "koser" :-) :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene hovezi židovské recepty hovězí pečeně zidovske maso hovězí pečeně recept pečené hovězí recept pečené hovezí maso recepty pecene hovadzie maso židovské řízky zidovske chvaly maso sváteční recept pečené hovězí recepty sváteční menu z hovězího masa zidovske hodiny svatecnipeceni hovězí židovský řízek recept na židovské maso židovské hovězí maso hodiny židovské recept pečené hovězí

Suroviny: maso hovězí, hořčice dijonská, bobkový list, jalovec, česnek, sůl, pepř celý, olej olivový, cibule, víno bílé suché, houby, hrášek, koňak, tymián, voda

TopRecepty.cz

Sváteční židovské pečené hovězí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0j6