Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Červené zelí vařené v uzeném vývaru

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2010 13:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie188 kJ / 45 kcal
Bílkoviny1,40 g
Tuky0,20 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uzené můžeme použít jakékoli např. vakuované.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

25. 12. 2011 21:48

Deihero: děkuji za vyzkoušení:-) jsem ráda, že jste si pochutnali.

Deihero

25. 12. 2011 19:10

dělali jsme zrovna kačku na medu, tak jsme do zelí přidali kousek medu a musím říct, úžasný! :)

misza misza

10. 10. 2010 21:39

Ještě jednou děkuji:-) Budu ráda, když vyzkoušíte a ještě radši, když vám bude chutnat.;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 10. 2010 21:03

Tak tohle by mě nenapadlo,vařit zelí ve vývaru:-))+10 bod:yes::yes:Určitě bude výborně chutnat:-p

mysulka mysulka

10. 10. 2010 18:15

:-p+:yes::-K

zizala zizala (moderátorka)

10. 10. 2010 18:12

Zelí ve vývaru z uzeného jsem ještě nikdy nevařila...ale ukládám, co není, může být;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 10. 2010 17:51

Hmm, to musí být super aroma!!:-p:yes:

Sodovka Sodovka

10. 10. 2010 17:34

Zelíčko dušené v uzeném vývaru musí být :-p Velice hezká fotka. Křupky z uzených žeber mám nejraději a na fotce jsou krásně vidět. Míša, děláš jenom chutě.:-p Červené zelí dělám většinou ke kačeně. Příště vyzkouším zelíčko s uzeným. :yes: Posílám +7.

Suvicka Suvicka

10. 10. 2010 16:55

To je dneska smrst dobrot, fotka nadherna, bych ochutnala, kdyby to slo. :-)) No nic, 6. bod mas udelen. :yes::-K

misza misza

10. 10. 2010 16:34

Děkuji všem:-) Pipre já chtěla taky dělat plněné knedlíky, ale manžel to nerad. Musí to mít zvlášť.;-)

pipre pipre

10. 10. 2010 16:17

V uzeném vývaru jsem už vařila zelí a to na přání muže. Odkoukal to zřejmě někde:-) Maso jsem pak použila na plněné bramborové knedlíky. Moc mu to chutnalo.:yes:+4

Colombo65 Colombo65

10. 10. 2010 14:47

Mńam a hodně lákavé krásné foto. ;-);-);-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 10. 2010 14:42

tak toto může býti dobrota:-p+1:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vařené zelí varene zeli recept zelí vařené červené zelí jak vařit červené zelí červené zelí ke kačeně vařené sterilované zelí recept na červené zelí recept na vařené zelí vareni cerveneho zeli vaření zelí zelí ke kačeně recept vařene zeli jak uvařit červené zelí jak uvařit zelí polévka z červeného zelí červené zelí s uzeným vařit červený zelí červené zelí recept varene kysele zeli

Suroviny: kosti uzené, česnek, cibule, olej, mouka hladká, jalovec, kmín celý, sůl, cukr, zelí červené

TopRecepty.cz

Červené zelí vařené v uzeném vývaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D82n