Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená dýně s bramborami na tymiánu

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2010 14:27

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chutná samostatně, ale i jako výborná příloha - doporučuji podávat s přírodní hovězí pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

3. 10. 2015 18:30

Marie Svarcova: děkuju:-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 10. 2015 18:21

:yes::yes:krásné a dobré :-p:-)

Jaroslava Malá

4. 4. 2015 19:00

Nevím jestli je dýně současná záležitost.K nám na vesnici se před 60ti roky přistěhovala babka Cigánková z Hané.Na políčku začala pěstovat dýně.Byli jsme dobří sousedé a tak nám obrovské
dýně nosila a naučila nás z nich vařit zelí.Bylo výtečné ještě si pamatuji jeho chuť,bylo dobré i s chlebem.Malá Liberec...........

maris maris

28. 10. 2010 22:09

janatko - fuj, to jsem se lekla:-D:-D, když jsem četla - " to jsem si dala ":-)):-)), myslela jsem, že to byla katastrofa:-O
Mám radost, že vám chutnalo a moc děkuju za fotečku:-):-K:-K

magdalenka magdalenka

28. 10. 2010 21:52

Janatka, u nás je dýňový týždeň...Ale mne stačí k šťastiu pečená...

janatka janatka

28. 10. 2010 21:48

maris:dnes u nás dýňový den.Teda já ti povím,to jsem si dala ,zkusila jsem to k večeři,já se synem jsme se mohli užrat:-pjá ještě přidala lisovaný česnek,tak jsem se pěkně nacpala,dala jsem si to bez masa.:yes:Byla to dýně obyčejná,co je to za odrůdu nevím.Byla rychleji udělaná než brambory,ale vůbec to nevadilo.Tymián byl sušený.

maris maris

10. 10. 2010 21:53

Přiznávám, že s jinými dýněmi nemám moc velké zkušenosti, ale určitě to taky půjde. Já myslím, že Hokkaido je tak trochu módní záležitost, z dýní se vařilo odjakživa, ale je pravda, že je velmi jemná a chutná.:-)

janatka janatka

10. 10. 2010 21:41

Chci se zeptat:to jde i s jinou dýni???já tento druh Hakkaido doma nemám ,mám jen ty klasické.Děkuji:-D

maris maris

10. 10. 2010 21:37

Díky za milé komentáře:-)
Elizo - :-8:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 10. 2010 20:37

:-pVypadá to nádherně:-8+10:yes::yes:

Patricie

10. 10. 2010 20:17

:-KKrásný recept, nádherná fotka:yes:+

zizala zizala (moderátorka)

10. 10. 2010 17:53

Krásná fotka ;-):yes:

Klara Klara

10. 10. 2010 17:09

Ja som to dnes piekla ako zákusok:-p

pipre pipre

10. 10. 2010 16:09

No teda, to vypadá báječně!:yes:+7

Eliza Eliza

10. 10. 2010 15:13

Dýni jsem nikdy neochutnala (nebyla důvěra) a zdá se, že to teď asi zkusím, protože jídlo vypadá fantasticky...:-p
Maris, ty to máš na tom talíři tak nádherně naaranžované a perfektně barevně prokomponované.:yes: Někdy si pro potěchu oka prohlížím jen tvoje fotky...;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: hokkaido dýně recepty pečená dýně pecena dyne s bramborami recepty dýně pečená dýně s brambory dýně hokkaido recepty pečená dýně s bramborem polévka z pečené dýně hokaido pečena dyne hokaido s bramborami dýně recepty pečená dýně hokkaido dyne hokkaido pečená dýně hokaido polévka polevka z pecene dyne recepty z dýně hokaido dýně hokkaido-recepty dyne hokkaido recept peceni dyne tymián foto recepty z dýně hokkaido

Suroviny: dýně hokkaido, brambory, olej olivový, tymián, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pečená dýně s bramborami na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQ2o