Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené kuře s nádivkou

Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chuť nádivky a masa se prolnou a připravíme tak vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem a pečeme ji tentokrát vedle masa, kde krásně nasaje šťávu z kuřete a ušetříme si práci s plněním.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 10. 2010 00:07

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 650 kJ / 633 kcal
Bílkoviny52,08 g
Tuky45,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 596 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitu.

3. 4. 2024 19:11

Luxusní ;))... všem moc chutnalo
Díky za recept ;)

devalera

28. 9. 2021 19:41

Vynikající!

ladislava blanikova

14. 2. 2020 17:21

Jaaja:

Nikola

22. 4. 2017 12:22

Dobry den na kolik stupnu pect?

Ivana79 Ivana79

26. 11. 2013 15:59

Robievam často,ale vždy je to taký slavnostný a moc dobrý obed :-p:-K:yes:

Iness Iness

22. 7. 2012 11:56

Takto také peču x let. Naučila mě to babička bývalého manžela:-8. Miluju, když se do nádivky nasákne šťáva z kuřete a není suchá:-p.
Doba pečení je samozřejmě delší, vzhledem k tomu, že se kuře nepeče samotné, ale s nádivkou :-).:yes:

Jaaja Jaaja

2. 7. 2011 17:03

Takhle peču nádivku s kuřetem už od nepaměti. Nikdy jsem neměla ráda nádivku nacpanou v kuřeti, tak jsem to zkusila takto ... od té doby nikdy jinak:-) tentokrát jsem v ní měla nakrájenou anglickou a namačkaný česnek. Je dobře, že je zde tento recept, protože upečená nádivka tímto způsobem je výborná a kdo nezkoušel nádivku, protože se mu ji nechce cpát do kuřete nebo ji z toho kuřete nemá rád /jako já/, ať určitě vyzkouší:-K:yes:
Mimochodem kuře peču také hodně dlouho přikryté, hodinu určitě, masíčko odpadá od kostí, je šťavnaté a na závěr odklopím než se udělá kůžička;-) Bodík a s dovolením fotečka:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

21. 10. 2010 06:31

:-)Šikovný recept:yes::yes:fotečky nádherné:yes: a jestli můžu - peču taky tak dlouho:-8máme rádi měkounké masko;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2010 23:20

Patrik (neregistrovaný/á) :-/:no:

Patrik

20. 10. 2010 23:19

Petruso 4 ať si to svý kuře peče třeba týden, ale ať tady nekritizuje, když sama děla takový kiksy:no: Si myslí, když hodí dokonalou fotku, že všichni sednou na prdel:-?:-!

Petrusa4

20. 10. 2010 23:07

Lidi nehadejte se kazdy pece tak dlouho az se mu zda ze to je hotove kazda trouba pece jinak meli jsme elektrickou to byla pohoda ted mame plynovky a ja silim jelikoz mam pomalu vse pripalene. Eli ja jsem ted prez telefon tak mi to nevlozi fotku navic jsem mela vetsi format fota

Patrik

20. 10. 2010 22:49

Elizo jak to, že nerozumíš dotazu, ostatní tady kritizuješ a oháníš se jak všemu rozumíš, hlavně češtině a taky všem postupům přípravy jídel a najednou nerozumíš dotazu:-? :no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2010 22:48

Eli, nečerti se,;-) mi se to zdá taky strašně dlouho:-O Vždyť to musí snad být na kaši, nebo ne? Ještě k tomu naporcované, to za 40 minut nemám co dělat a padá mi to z kosti;-)

Eliza Eliza

20. 10. 2010 22:42

Ano. Tak jsem to pekla. Co je na tom divného?? :-O Jak dlouho pečete kuře? Bylo rozporcované, připomínám. Maso se odděluje od kosti, my to tak rádi. Ale pokud je někdo zvyklý péct delší dobu či dobu kratší, případně se potýkat s nedopečeným masem u kosti...jak je mu libo. Stále nerozumím dotazu.

magdalenka magdalenka

20. 10. 2010 22:36

Eli, v komentári uvádzaš hodinu pečenia pod alobalom a ešte 40 minút bez...patrikovi sa nepozdáva zrejme toto.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kure s nadivkou velikonoční kuře s nádivkou houbová nádivka do kuřete nádivka ke kuřeti nádivka do kuřete zapečené kuře s nádivkou zapečené kuře kuře s velikonoční nádivkou velikonoční nádivka podle pohlreicha velikonoční nádivka podle pohlreicha recepty na pečené kuře od pohlreicha velikonoční nádivka do kuřete kuře s nádivkou recept kuře s nádivkou podle pohlreicha zapecene kure v nadivce kuře zapečene s nadivkou jak dlouho se peče kuře kuře zapečené v nádivce pečené kuře s nádivkou podle pohlreicha jak dlouho pect nadivku

Suroviny: kuře, sůl, kmín celý, houska, mléko, vejce, maso uzené, petrželka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Zapečené kuře s nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gm3