Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené kuře s nádivkou

Kuře s nádivkou je opravdová lahůdka. Chuť nádivky a masa se prolnou a připravíme tak vynikající slavnostní oběd. Tato nádivka je s uzeným masem a pečeme ji tentokrát vedle masa, kde krásně nasaje šťávu z kuřete a ušetříme si práci s plněním.

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 10. 2010 00:07

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 650 kJ / 633 kcal
Bílkoviny52,08 g
Tuky45,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 596 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

20. 10. 2010 22:30

Nerozumím dotazu... Upřesni, prosím.

Patrik

20. 10. 2010 22:14

Elizo teda píct kuře hodinu pod alobalem a pak ještě 40 dopékat:-? To se učí kde:-!

Eliza Eliza

20. 10. 2010 22:01

Petruško, přidání fotek není vůbec složité...klidně ti napíšu jak na to. Písni mi, jestli chceš. Tvůj recept je skvěle vyvážený, klasický a jen pro doplnění bych napsala, že jsem pekla pod alobalem hodinu a potom 40 minut dopékala dozlatova. Chutě se báječně prolnou. Na způsob mojí babičky - plnění břišní dutiny kuřete - ráda zapomenu...;-)

Petrusa4

20. 10. 2010 21:40

Eli dekuju za fotky mne to sem porad nejde nejak vlozit a jsem rada ze vam vsem chutnalo

HankaPu HankaPu

20. 10. 2010 18:46

Eli, máš pravdu, klasika a výborná, to bych mohla pořád:-))
Bodík i za krásné fotky:yes: +

Eliza Eliza

20. 10. 2010 18:12

Klasika, dobrota...:-p;-) Posílám bodík a obrázky. :-)

odolov11 odolov11

11. 10. 2010 16:50

Prostě SUPER!!! Už dva měsíce dělám houbová jídla - jsou fantastická, ale co je moc....;-) A teď jsem udělala tohle kuřátko - bez přílohy, jen s rajčatovým salátkem. Prostě bašta - dík za připomenutí faktu, že jsou i jiná,než jen houbová jídla!

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2010 15:50

:yes::yes:

srettka

11. 10. 2010 11:16

ještě libeček do nádivečky....to já můůůůžu:-p;-):yes:

mysulka mysulka

11. 10. 2010 09:28

:-p také občas dělám:yes: je to dobré+1:-K

k.radulka k.radulka

11. 10. 2010 08:25

jj, taky tak dělám ale já to kuře naplním tou nádivkou. Super:yes: naše velikonoční

Dana61

11. 10. 2010 08:20

Petruso4 - dělám je to dobrůtka, jenom to rozporcované kuře peču půl hodiny samotné a pak teprve přidávám nádivku - prostě dobrota:yes::-D

Petrusa4

11. 10. 2010 00:09

delala jsem poprve a byla to mnamka:-p:-p:-p:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kure s nadivkou velikonoční kuře s nádivkou houbová nádivka do kuřete nádivka ke kuřeti nádivka do kuřete zapečené kuře s nádivkou zapečené kuře kuře s velikonoční nádivkou velikonoční nádivka podle pohlreicha velikonoční nádivka podle pohlreicha recepty na pečené kuře od pohlreicha velikonoční nádivka do kuřete kuře s nádivkou recept kuře s nádivkou podle pohlreicha zapecene kure v nadivce kuře zapečene s nadivkou jak dlouho se peče kuře kuře zapečené v nádivce pečené kuře s nádivkou podle pohlreicha jak dlouho pect nadivku

Suroviny: kuře, sůl, kmín celý, houska, mléko, vejce, maso uzené, petrželka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Zapečené kuře s nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gm3