Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášovka rychlejší

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

11. 10. 2010 14:23

Suroviny

Porce: 2 litry

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 038 kJ / 487 kcal
Bílkoviny72,92 g
Tuky6,28 g
Vláknina10,37 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 495 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy32,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tak mě to napadlo a gulášovka byla výborná, ten paprikový lusk a protlak jí udělaly ještě lepší chuť než jak jí dělávám běžně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

29. 12. 2014 21:46

Nadja:Naděnko, to je teda náhoda, mám uvařené maso a zítra jí budu dělat, ještě chci přidat nějakou luštěninu.;-) Ano, je to myšleno tím uvařeným masem dopředu, je pk hotová co by dup:-D

Nadja Nadja

29. 12. 2014 12:02

Bibinko, v čem je rychlejší? :-O Nenapadá mne nic jiného, než to, že maso vaříš den předem, ale ten čas je tam stále.

Bibinka Bibinka

15. 10. 2010 13:13

Myšulko, díky, že jsi vyzkoušela a určitě se dobře najíš a když si dáš rohlík nemusíš ani druhé jídlo-zasytí;-) a fotka moc pěkná:yes:

mysulka mysulka

15. 10. 2010 11:50

:-K Bib teď jsem dovařila, je moc dobrá, jen jsem nevařila den předem, nestíhám:-( a dala jsem uzenou papriku:yes:
Přadala jsem foto;-)
:-K Díky a teď jdu baštit:yes::-))

mysulka mysulka

12. 10. 2010 10:14

:-p Bibi ,uloženo a co nejdřív vyzkouším:yes:+1:-K:-K

isindy isindy

11. 10. 2010 23:27

nejsme polévková rodina, ale občas vezmeme nějakou na milost ;-)...a tato k nim bude určitě patřit:-p:yes:

Sodovka Sodovka

11. 10. 2010 18:02

Rajčatový protlak a veškeré koření doporučuji nejdřív osmáhnout a až pak zalít vývarem. Koření orestováním uvolní aroma a i protlak je lepší nejdřív orestovat. ;-) Bibinko, souhlas, že paprikový lusk dává polévce znamenitou chuť.:yes: Gulášovku doporučuji zahustit nastrouhanou bramborou a polívčička je :-p. Do gulášové polévky dávám i 1 mrkev a petržel nakrájený na tenka půlkolečka. Posílám +9.:-p :yes:

Vikina

11. 10. 2010 17:21

Zrovna se chystám na gulášovku - vyzkouším tuto.Přidávám bod;-):yes:

srettka

11. 10. 2010 16:25

:-p šmakézní..a ten vyvedený rohlíček k tomu:-)):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 10. 2010 15:56

:-p+:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 10. 2010 15:46

:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 10. 2010 14:31

Jo, takhle dělám gulášovku, když mi zbyde vařené maso (rajská, koprovka) od nedělního oběda :-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 10. 2010 14:26

polévka se mi moc líbí;-)akorát já bych vynechala masox,když je tam masíčko.;-)+1:yes:

niky.uk

11. 10. 2010 14:26

:-p:-p:-p:-pTeda to vypada uzasne uz zase slintam:-8:-Kulozeno na brzke vyzkouseni a bodik leti:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept domácí gulášovka recept na gulašovku gulašovka z konzervy gulášovka z vepřové konzervy gulášovka z vepřového masa gulasovka z veproveho dobrá gulášovka výborná gulášovka recept gulášovka gulážovka jak zahustit gulášovku gulašovka bez masa guášovka recept na domaci gulasovku vepřova gulašovka gulášovka z vařeného masa guladovka gulasovka z hovezi konzervy

Suroviny: maso hovězí, brambory, cibule, česnek, masox, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pepř, libeček, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, sádlo

TopRecepty.cz

Gulášovka rychlejší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myP0