Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzové bagety s omládkem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 10. 2010 16:48

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 166 kJ / 1 952 kcal
Bílkoviny67,51 g
Tuky43,07 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 7,25 g
Sůl18,22 g
Sacharidy314,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při pečení to nádherně voní brynzou, hotové bagety mají kůrku křupavou a střídu měkounkou, pórovitou a slabounce vonící bryndzou.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

7. 4. 2011 19:17

rebeka: Nadi, dik za odzkouseni, pochvalu i fotecky! Bagetky mas krasne dirkate :yes: :-)

rebeka rebeka

7. 4. 2011 18:55

cathleen:-K:-K:-Kopět tě budu blahořečit:-8bagety jsou výýýborné a přesně,jak píšeš:kůrka křupkavá,uvnitř heby:-8a voníííí a chutnajííí,mňááám;-):-p:yes::yes::yes:
kdyby ti ty mé patvary:-8 příliš hyzdily jinak suprovní recept,písni,smáznu;-):-D:-D
P.S.budeš mě muset naučit dělat ty bagety..mě to nejde tak,jak tobě:-(nebo mi na chvilku půjč ty své zlaté ručičky:-8:-K:yes::yes:

cathleen cathleen

6. 4. 2011 11:55

Určitě;-)Jenom - až vykyne omládek, přidej zbytek surovin a těsto vymíchej bez předehřevu - to by byla další doba, po kterou by omládek jen stál a stárnul.

rebeka rebeka

6. 4. 2011 11:50

cathleen,tak jsem si na zítra vybrala tyto bagetky,mám taky váženou brynzu;-):yes: jenom dotaz:můžu dělat i v DP:-?

cathleen cathleen

24. 1. 2011 14:21

Janatko, jsem moc ráda, že se ti osvědčil aspoň ten medík, když už jsi Sladěnku nesehnala:-)
A díky za fotečku:-K

janatka janatka

24. 1. 2011 13:10

Tak konečně jsem se k tomu dostala.Jak už jsem psala (Sladěnku)jsem nesehnala.Nemají TO neznají a kvůli jednomu výrobku to nebudou objednávat.Po netu tam to je,ale když objednám jednu skleničku,zaplatím více za poštovné a tak jsem to nahradila medem,jak si mi poradila.Nádherně omládek vyšel,nic podobného jsem nikdy nedělala.Krásně to nakynulo.Pracovalo se s těstem moc dobře a bagety chutné!!:yes:Jen jsem je zapomněla naříznout,ale na chuti to nic nezměnilo:-D:-pPoužila jsem už bryndzu co se dá koupit v lidlu balenou.

cathleen cathleen

29. 10. 2010 07:03

Ano, plnou malou lžičku:-K

janatka janatka

27. 10. 2010 22:38

catheleen:díky za radu,zkusím to a dám vědět,toho medu stejně jako Sladěnky???

cathleen cathleen

26. 10. 2010 15:10

Janatko, tak to mě opravdu mrzí...ale říkala mi sousedka, že zkoušela moje pečivo s omládkem a místo Sladěnky dala med - prý bylo výborné. Nechceš to s medem zkusit, než Sladěnku seženeš?;-)

janatka janatka

26. 10. 2010 11:47

cathleen:tak mám smůlu u nás to vůbec nemají a neví co to je nikdy se s tím ve zdravé výživě nesetkali.:-//Koukala jsem na některé stránky kde to mají a je to za dobrou cenu ,ale zase když si to objednám ,tak poštovné vyjde dráž než samotný výrobek,tak to musím sehnat někde jinde až pojedu dál do vetšího města.:-/

janatka janatka

16. 10. 2010 23:30

cathleen:pozeptám se a díky za radu!!:-)

cathleen cathleen

14. 10. 2010 12:23

Ivet, a zkusila ses jich zeptat, jestli by to do obchodu nemohli dodat? Není to nic vzácného.....Sladěnku nebo Sladovit - to je prakticky totéž, u nás to mají pořád a není to nijak velký obchod.
Jinak ji ještě najdeš na netu, v mnoha obchodech (mrkni třeba sem http://www.bioapetit.cz/potraviny/sladenka-jecm-sl...), ale ta prosba ve vaší prodejně mi přijde jako nejschůdnější....náš zákazník, náš pán, ne?;-) (nenabízela bych tu něco, co je k dostání málokdy...)

janatka janatka

14. 10. 2010 12:18

Já jsem pořád dokola koukala co je to ta Sladěnka něž jsem se podívala na ty stránky ,to se dá koupit kde???? u nás ve zdravé výživě to nemají !:-/

mysulka mysulka

13. 10. 2010 10:13

:-p:-p+1:yes::-K:-K

zizala zizala (moderátorka)

13. 10. 2010 09:47

JJ, dík, Sladovit mám v ledničce pořád, hlavně před Vánocemi, dělám z něj tu burizonovou mozaiku a někdy ho dám místo medu ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omladek sladěnka bryndzové dukátky pečení s omládkem sladovit kde koupit sladovit pečivo s bryndzou sladovit recepty slané pečivo recepty jak dělat bageta kde se dostane sladovit catheleen kde koupit sladenku bryndzové pečivo na nože 4.díl online bagety pečené bagetky recepty ze sladěnky francouzké bagety co je to sladenka

Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, brynza, sůl, cukr, olej, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Brynzové bagety s omládkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6yx