Králík po italsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 510 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 964 mg |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U původního receptu bylo psáno 1/2 šálku oleje, ale když jsem to zkusila, doslova to plavalo v oleji, tak jsem množství oleje zredukovala na pár lžic a bohatě to stačí. Stejně tak se solí, někdy jí nedám skoro vůbec, protože bujóny i kari slanost dodají samy o sobě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2012 04:51
ralda: Není zač. My to doma měli už hodněkrát a pokaždé se to osvědčilo. Děkuji za \"luxusní\" hodnocení.
14. 1. 2012 13:26
Je to luxusní, dělám snad už po páté Děkuji
15. 10. 2010 23:03
Jana Remková: Děkuji za přivítání Snad budu mít dost času, aych přispěla dalšími recepty.. Mám jich až až, jen ten čas není, abych to dokumentovala a zveřejňovala A pro Spagetku: Já mám výhodu v tom, že jsem z vesnice a králíky máme doma (nevím, jak chutný je králík ze supermarketu, ale domácímu se určitě nevyrovná..) - tedy ne úplně, ale na zahradě A skoro jsme dopadli jak v K..rva hoši, a nabízeli jsme je všade. Tak jsem začala pátrat po nových receptech a určitě časem ještě něco králičího přihodím Všem díky za ohlasy
15. 10. 2010 22:58
Bibinka: Já to zkoušela i bez bujónu jen s vývarem a upřímně řečeno, není tak chutné. Ale jinak zastávám taky názor, že vlastní vývar je to nejlepší Ale tady se mi fakt ten bujón osvědčil.
15. 10. 2010 12:56
Verčíku777,králík bude dobrý, ale pokud bych ho dělala já, tak určitě bez masoxu a když přivřu oko, tak jen s jedním. Mám pocit, že to vezme tomu králičímu masu chuť
15. 10. 2010 09:55
To vypdá moc chutně+
15. 10. 2010 08:29
Verčo, vítej na topreceptech. Já králíka moc ráda připravuji a jsem ráda, že mám opět inspiraci
15. 10. 2010 07:07
Vypadá to lákavě...
15. 10. 2010 06:26
Já si dám vlastní vývar místo bujonu, ale jinak to vypadá dobře, určitě zkusím, až teda seženu lepšího králíka než, co považujou za králíka v supermarketech
15. 10. 2010 06:01
Určitě vyzkouším + bod.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rohlíkové křupky
Přidáno před 10 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 10 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 12 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 12 hodinami
Croissanty s Nutellou
Přidáno 16. 4. 2024 09:10
Právě bylo uvařeno:
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 14 minutami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 20 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 25 minutami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 36 minutami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 59 minutami
Mini Pavlova
Strdada uvařila před 1 hodinou
Škvarkové placky
ZdenkaSikalova uvařila před 2 hodinami
Maminčiny palačinky
Koubik uvařil před 2 hodinami
Glazované kuřecí s pórkovou omáčkou
blochyn114 uvařila před 3 hodinami
Chutné vafle
standafoj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Hořčíku ve stravě ubývá, pomůže ale s únavou i při stresu
Další recepty
Tématické fráze: králík po italsku králík recepty králík po italsku recept recept kralik po italsku luxusní králík králík po italaku recepty na králíka králík na oleji králík na worchestru králík v oleji recepty z králíka recepty králík kralík po po italsku recept králík králík po italksu kralik po recept na králíka po italsku králík po italsku kari chutný králík luxusní králík recept
Suroviny: voda, olej, bujón, cibule, česnek, kečup sladký, koření kari, omáčka worcesterová, pepř, sůl, maso králičí, smetana 13%
Králík po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylz
10 názorů