Škvarkové housky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 910 kJ / 3 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 92,65 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 8,50 g |
Sůl | 21,16 g |
Sacharidy | 596,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Škvarků nebo pomazánky můžeme přidat i více, ale o trošku pak musíme ubrat mléka.
Pokud chceme povrch posypat hrubozrnnou solí, tak ubereme trochu soli, která patří do těsta.
Kdo nevlastní domácí pekárnu, tak těsto zadělá obvyklým způsobem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2017 15:18
18. 2. 2017 10:08
10. 2. 2017 20:55
10. 3. 2013 15:28
9. 2. 2010 19:13
9. 2. 2010 18:55
19. 11. 2009 22:39
7. 9. 2008 09:29
6. 9. 2008 17:28
6. 9. 2008 16:17
pretoze tato jednotku tu, je odo mna
6. 9. 2008 13:21
5. 9. 2008 19:48
5. 9. 2008 18:28
5. 9. 2008 18:22
19. 7. 2008 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 19 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 1 hodinou
Listové těsto
misak2 uvařila před 1 hodinou
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak se pletou housky. Video předvede tři jednoduché postupy pro jejich dokonalý vzhled
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: housky se škvarkama škvarkové placky z domací pekárny hrnickove skvarkove placky škvarky z domácí pekárny housky z domácí pekárny škvarkove bulky škvarkové řezy domací housky se škvarkama škvarkové placky domaci pekarna skvarkove testo škvarkové placky v domácí pekárně škvarkové pečivo škvarky v domácí pekárně recept na housky domácí pekárna škvarkové placky veka z domácí pekárny skvarkove housticky domaci skvarkove placky škvarkové placky z pekárny škvarkové placky hrníčkové
Suroviny: mléko, sůl, škvarky, mouka hladká pšeničná, mouka sojová, cukr, droždí čerstvé
Škvarkové housky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/moA
26 názorů