Filé s bylinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 550 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,73 g |
Tuky | 19,42 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 14,01 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2012 11:13
Není zde uvedeno jak dlouho se mají nechat zapékat ty lupínky. Nechala jsem zapéct ještě 15 minut. Není to špatné.
19. 4. 2011 19:20
mm užasne vypadato dbře
27. 5. 2009 23:35
Neměla jsem doma kukuřičné lupínky, tak jsem použila rozdrcené kuličky do polévky /Backerbsen/, tresku jsem tím posypala a bylo to moc dobré určitě takhle budu dělat rybu častěji +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 45 minutami
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 36 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 55 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Bojíte se flambovat? Čím a jak flambovat, aby to bylo bezpečné a vše se podařilo a chutnalo
Další recepty
Tématické fráze: filé na bylinkách bylinky na ryby filé na másle bylinky k rybě bylinky na rybu ryba s bylinkami rybí filé na bylinkách ryba na bylinkach bylinky-recepty bylinky k rybám jak dlouho delat filé bilinky na ryby bylinky ryby losos na bílínkách ryba bylinky jak dlouho zapekat file filé na másle recept rybi file s bylinkami ryby s bylinkami ryby a bylinky
Suroviny: filet z aljašské tresky, máslo, cibule, česnek, estragon, tymián, sůl, pepř, lupínky kukuřičné, tuk
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
3 názory