Ďábelský pekáč po myslivecku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 760 kJ / 1 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,32 g |
Tuky | 106,62 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ďábelské koření je pikantní a lehce pálivé (obsahuje sůl,sladkou papriku, česnek, chilli, pepř, nové koření, šalvěj)
Po upečení je šťáva hotová, nijak jsem nedochucovala: mouka z obalených řízků a tavený sýr ji pěkně zahustí a ďábelské koření ji dodá „ďábelskou“ chuť(nešetřila jsem s ním)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 13:31
Vypadá to luxusně :) A rozhodně doporučuji používat litinové pekáče, např. my máme tento www.litinove-nadobi.cz/litinove-pekace/litinovy-pekac-4-5l/ a jsme spokojení moc moc moc :))
26. 4. 2011 16:33
Dík za recept,dělala jsem to teď o Velikonocích,jen místo kýty jsem použila krkovičku a bylo to skvělé!Příloha byla rýže.Super!
14. 12. 2010 16:31
to je krása
13. 12. 2010 01:23
Ďábelské fotky a také musí ďábelsky chutnat. Ta houbička je krásná.
12. 12. 2010 23:44
No, řekla bych, že teď mám kýty na rok a tak recepty z ní jsou pro mne přínosem. Doufám, že letos s ní nebudou potíže a tak si tvůj recept ukládám. Ten oranžový hříbek nemá chybu. Doufám, že to JE hříbek!
12. 12. 2010 22:41
Bombá
12. 12. 2010 21:50
terezko, to je vyřezaná mrkev
12. 12. 2010 21:30
Tak to je mňamkaFoto luxus 3D
12. 12. 2010 21:27
Dievčatá ďakujem za vysvetlenie, ale aký je správny názov, pod tým, čo píšete, som nič nenašla.
12. 12. 2010 21:16
Isahu správně! Je to hřib mrkvový, je jedlý a roste v každém ročním období
12. 12. 2010 21:14
tejajo, na základě bližšího studia soudím, že se jedná o tzv. hřib mrkvový jahoda je hračička a dokáže se vyblbnout
jahodo, hezký recept, ukládám
jahodo, hezký recept, ukládám
12. 12. 2010 21:12
Jahudko, promin, ty uz jsi to napsala. Tak me to nadchlo, ze jsem necetla do konce....Bodik udelen..
12. 12. 2010 21:11
Moc pěkné+
12. 12. 2010 21:10
Jahudko, jake ma slozeni Dabelske koreni ??? Staci priblizne, ty houby a syr... to je krasna kombinace. Nechci o tuhle dobrotu prijit.....Dekuji.
12. 12. 2010 21:06
Jahôdka, čo je to tam za oranžovú hubu ?
Inak bodík dávam, vyzerá to super + 2
Inak bodík dávam, vyzerá to super + 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 34 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 53 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 53 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 6 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová kýta po myslivecku vepřové na houbách po myslivecku vepřová pečeně po myslivecku vepřová směs po myslivecku veprove po myslivecku pekáč vepřová kýta po myslivecku 2 vepřové maso po myslivecku po myslivecku pečeně po myslivecku vepřové nudličky po myslivecku recepty z kyty recept z kýty ďábelské řízky vepřové kyta po myslivecku pikantní veprový bok maso po myslivecku recepty z jednoho pekáče uzený bok recepty pikantní krkovička po myslivecku
Suroviny: koření ďábelské, kýta vepřová, hříbky sušené, cibule, česnek, sýr tavený, slanina anglická, sůl, pepř, libeček, mouka, olej
Ďábelský pekáč po myslivecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkEg
16 názorů