Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory s hermelínem

Jak jednoduše a téměř bez práce připravit výtečný oběd pro celou rodinu? Dobrou volbou jsou zapečené brambory podle tohoto receptu. Aby nebyly jen tak obyčejné, doplníme je hermelínem a anglickou slaninou. Přidat můžeme i voňavé bylinky.

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

14. 12. 2010 20:42

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 480 kJ / 3 222 kcal
Bílkoviny79,47 g
Tuky253,97 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 433 mg
Sodík 5,65 g
Sůl14,35 g
Sacharidy145,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dadana

15. 2. 2023 09:45

clova: proboha

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 2. 2023 09:07

:-)<3:yes::yes::-K

clova

8. 12. 2021 19:20

jednoduchí a snadný návod na víbornou večeři čí objed;-)

TytyM

29. 6. 2020 14:12

Tak na tenhle recept jsem se opravdu moc těšila a dostala se k němu před víkendem. První pokus se vždy snažím uvařit přesně podle receptu, až následující vylepšuji podle vlastní chuti. To jsem dodržela i tentokrát. A výsledek je naprosto famózní, takže za sebe žádné vlastní úpravy dělat ani nebudu. Děkuji za skvělý recept. :yes:

ivulka

7. 5. 2017 10:38

Už se na to chystám to bude určíte mňamka :-) <3

Zdena z JM

18. 12. 2013 14:10

Výborný receptík.Akorát jsem vynechala smetanu,protože jsem neměla.Ale hermelín je dost tučný a slanina také pustila tuk,takže to bylo krásně šťavnaté a voňavé.Jednotlivé vrstvy brambor jsem posypala "country kořením" a naťovou cibulkou.

mysulka mysulka

20. 12. 2010 10:52

:-8 Eli děkuju:-K

Eliza Eliza

20. 12. 2010 10:31

Samé dobroty jsi zkombinovala, Myšulko... Moc se mi to líbí, děkuji za inspiraci. :-)
Fotky jsou úžasné, sama vím, že zapékaná jídla není snadné vyfotit, aby nevypadala jako hromada surovin...

mysulka mysulka

15. 12. 2010 20:00

;-):-)) Daniello i ostatní díky;-):-K

Daniella O. Daniella O.

15. 12. 2010 07:17

Mysulko, libi se mi, ze jsi se nechala inspirovat letakem s receptem z namichaneho koreni, ale upravila jsi ho tak, ze si tuhle dobrotu muze udelat kazdy.:yes::yes::yes: +9 a diky....:-K

djany

14. 12. 2010 22:58

mňam :-K

misza misza

14. 12. 2010 22:18

:-p:-*:yes:

mysulka mysulka

14. 12. 2010 21:42

;-) Díky všem :-K

Colombo65 Colombo65

14. 12. 2010 21:35

Hmmmmmm, to vypadá dost jedle, až jsem z toho vedle;-);-);-)

ivulinka ivulinka

14. 12. 2010 21:05

Velmi velmi lákavé a krásné fotky:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené brambory zapékané brambory bramboráky zapečené s hermelínem recepty s hermelínem brambory s hermelínem zapečený brambory zapékané brambory s hermelínem zapečený hermelín s bramborem hermelínové brambory zapeceny hermelin zapecena jidla recept na zapečené brambory recepty z brambor zapečené hermelínové brambory jídla s hermelínem zapečené brambory recepty hermelínové zapečené brambory zapečené brambory recept jídlo s hermelínem zapečené americké brambory

Suroviny: brambory, sýr hermelín, slanina anglická, smetana, sůl, koření na americké brambory, libeček

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s hermelínem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xloE