Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pruhovaná pečeně v alobalu

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

22. 12. 2010 20:57

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie15 488 kJ / 3 702 kcal
Bílkoviny370,85 g
Tuky237,34 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 970 mg
Sodík 3,34 g
Sůl7,98 g
Sacharidy19,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krkovici vcelku lze nahradit 8 plátky krkovice bez kosti, díky upevnění v alobalu bude maso držet stejně.

Doporučuji se porozhlédnout po palmovém tuku, používám jej zatím krátce, ale nemůžu si ho vynachválit :)

http://www.dia-potraviny.cz/palmovy-tuk.html

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikina Nikina

10. 11. 2012 04:06

Bylo to výýýýborné :-K:yes:

isindy isindy

5. 4. 2011 11:40

magdalenka: doufám, že bude chutnat, dej po víkendu vědět ;-)

magdalenka magdalenka

5. 4. 2011 10:52

Čudujem sa, že mi toto uniklo...mám v mrazničke pekné karé, keď tam bude slanina, snáď to nebude suché. Musím si recept zafixovať a v nedeľu zrealizovať. Pruhované mäso sme ešte nemali...:yes:

pepab

23. 12. 2010 14:31

Je to perfektní. Dělám něco obdobného jako rolku, tak že na plátek vepřového pokládám plátek kuřecího a dovnitř zabalím klobásu. Zbytek je podobný.
Dávám bodíky.:-*:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 12. 2010 11:17

krása jak jinak:-p;-)+1:yes:

monikaK

23. 12. 2010 07:51

Ivčo,opět to vypadá náramně:yes:Jak je u tebe zvykem;-)

michsamant michsamant

23. 12. 2010 05:01

supeeer :yes:

eva hubova eva hubova

23. 12. 2010 03:35

:-p:-p:yes:+8

Pajaska Pajaska

22. 12. 2010 23:54

Nádhera a vhodné i pokud vůbec zbyde, nastudeno na slavnostní tabuli.:-p:-p:yes:

misza misza

22. 12. 2010 22:18

Vypadá to báječně:-p:yes:

cesneku

22. 12. 2010 22:13

já druhý bodík:yes::-p

evík

22. 12. 2010 21:57

A už je to tady, opět zajímavý nápad, posílám první bodík a určitě vyzkouším.:-p:-p:-p:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

22. 12. 2010 21:31

Hurá maso a vypadá dost jedle;-);-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova pečeně v alobalu krkovice v alobalu pečení v alobalu pečení masa v alobalu vepřové maso v alobalu pečeně v alobalu alobal vepřové pečené v alobalu recepty z krkovice recepty v alobalu vepřová pečeně vcelku v alobalu maso pečene v alobalu krkovice pečená v alobalu pečená krkovice v alobalu pečená krkovice vcelku v alobalu pecene maso v alobalu v alobalu v alobalu grilovaná krkovice vcelku recept - slavnostní krkovice palmový tuk

Suroviny: krkovice vepřová, prsa kuřecí, slanina uzená, česnek, sůl, pepř, kmín celý, cibule, olej

TopRecepty.cz

Pruhovaná pečeně v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nz65