Fondue chinoise
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 485 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 5,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2015 13:02
28. 12. 2012 19:42
Jen by mne zajímalo, je kategorie Pomalý hrnec, tady pro to vhodná? nebylo by lepší Ostatní?
25. 11. 2011 09:46
26. 12. 2010 09:15
Indulino,to se u fondue dělá,čím víc omáček tím lepší.
26. 12. 2010 00:38
26. 12. 2010 00:32
25. 12. 2010 14:33
25. 12. 2010 14:21
jinak mňamka
25. 12. 2010 12:02
25. 12. 2010 09:19
25. 12. 2010 09:06
25. 12. 2010 07:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 38 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Další recepty
Tématické fráze: fondue recepty recepty na fondue fondue masové fondue recepty pomalý hrnec recepty recept na fondue fondue recept recepty fondue fondue recepty na maso masové fondue maso na fondue sýrové fondue originální recept masové fondue recept recepty pomalý hrnec fondue na maso jak fondovat recepty pro pomalý hrnec recept fondue recept na masové fondue pomalý hrnec
Suroviny: maso hovězí, prsa kuřecí, maso pštrosí, maso krůtí, rýže, směs zeleninová mražená, bujón, majonéza, kečup sladký, koření kari, sušená bazalka, koření oregáno, petrželka sušená, pepř zelený sterilovaný, sůl, pepř bílý, citron, žampióny, křen
Fondue chinoise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWrQ
12 názorů