Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Thajské fenyklové nudle s kuřecími kousky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

27. 12. 2010 22:52

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie4 247 kJ / 1 015 kcal
Bílkoviny165,88 g
Tuky34,28 g
Vláknina1,74 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 423 mg
Sůl1,07 g
Sacharidy9,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Donedávna jsem čínské nudle krátce povařila doměkka - pak jsem kdesi na netu přečetla tento postup a ejhle - funguje to a jsou chutnější.

Fenykl jsem dodnes neochutnala, vlastně znám jen fenyklový čaj...ale dneska to najednou byla v obchodě láska na první pohled :) nevím proč, ale měla jsem strašnou chuť tu zajímavou věc ležící mezi mrkví a karambolou ochutnat...tak jsem se nechala inspirovat na gurmetklub.cz a dobře jsem udělala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marcik marcik

28. 12. 2010 22:23

:-p:yes:takové jídla máme rádi, ale toho mléka jsem se bála. ale vyzkouším to. +:yes:

Pajaska Pajaska

28. 12. 2010 16:21

Hmmm ,teda dala bych si hned.Mám nějaký absťák na zelený,po tom všem tučném a sladkém.Fenykl mám moc ráda a přidávám pokud je v létě do směsi salátů.Dokonce jsem ho i jednou pěstovala na zahradě, i když nebyl tak pěkný co se koupí,zato byl zase víc aromatičtější.Dá se zapékat a všelijak upravit ,je to dobrůtka.S kokosovým mlékem to může ladit.:-p:-p:yes::yes::yes:

Iljusa Iljusa

28. 12. 2010 15:18

Isahu - tip na salát je na mých stránkách ;-)
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c... Tento salát miluji když je trošku uleželý, jinak tam mám salát s polníčkem, v kterém je také použitý fenykl :-)
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...

isindy isindy

28. 12. 2010 11:13

Iljuso, na čerstvý/syrový v salátu jsem si ještě netroufla, zatím jsem prubla tuto tepelnou úpravu a byla jsem mile překvapená :-p
ten salát zkusím ale taky, máš nějaký tip?

Iljusa Iljusa

28. 12. 2010 10:35

Ráda vyzkouším, fenykl mám moc ráda - jak tepelně zpracovaný, tak v salátech - tam mi chutná ještě více :-*

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 12. 2010 10:13

koukám,že receptík je lákavý,také jsem ještě nikdy nedělala čerstvý fenykl,chtělo by to vyzkoušet.;-):yes:+1

isindy isindy

28. 12. 2010 01:06

děkuji :-K;-)

Ambiente

28. 12. 2010 00:30

Děkuji za nabídku IVANKO jsi moc milá rád potkávam lidi jako jsi Ty, je úžasné že se tady najdou takový lidé;-). Děkuju to už je 3 bod kterej nemohu dát:-)

isindy isindy

28. 12. 2010 00:16

Tondo, nešlo by to bez té "paní"?:-8:-8:-D já myslím, že si tu všichni svorně tykáme ;-)(a navíc jsem starší a ženská k tomu, tak to můžu nabídnout :-8:-D)

Ambiente

28. 12. 2010 00:13

Paní Ivo dík za tip to je dobrej nápad , skočím za kámošema do čínský čtvrti:-) a kouknu jakou mají kvalitu, kdyby to šlo dal bych další bod:yes:

isindy isindy

28. 12. 2010 00:00

Ambiente a ty nejsi v Čechách? to, co mám na fotce, to je docela dobré - tuším z Billa za pár pětek...nebo ho kupuji přímo na tržišti "u zdroje". Osvědčilo se mi kupovat tyto suroviny tam, kde je kupují ti, kteří nejlépe ví, co a jak s nimi :-)

isindy isindy

27. 12. 2010 23:54

Eli, trošičku jo....ty čerstvé lístečky jsou trochu jako máta, někdo tvrdí, že v tom cítí anýz nebo lékořici...já ne :-8

spagetka spagetka

27. 12. 2010 23:52

Eli, joooo víš že jo.... připomíná silný odvar máty a mírně k fenyklu :-D, ale zas ne tak doslova, přiblížila ses :yes::yes:

Eliza Eliza

27. 12. 2010 23:50

Promiňte mi debilní dotaz...ale není ta fenyklová chuť trochu do "peprmintova", jako do máty, ale jemněji??

spagetka spagetka

27. 12. 2010 23:47

Eli, za sebe;-) - chuť fenyklu se nedá přirovnat, je to fenykl - příjemná, pikantní fenyklová (to jsem ti pomohla co?:-8), do křupava ho uuděláš zhruba jako asi celer, ale ani to není přesný, velice krátce, hlavně si vybírej malé hlavičky, jsou křehčí a mají šťavnatější chuť :-p, je vynikající i jen na páře a s bramborem opečeným na másle, na gogle najdeš dost odkazů, hlavně se ho neboj vyzkoušet :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: thajské nudle fenykl recepty thajské recepty thajske nudle recept thajské nudle recepty fenykl recept thajská kuchařka recept na thajské nudle thajské nudle s kuřetem fenyklová omáčka top recepty z fenyklu čínské nudle recept recept na upravu fenyklu thajské nudle s kuřecím thajské kuřecí nudličky čínské nudle s kokosovým mlékem gogle diskuze recepty jak upravit čínské nudle recept thajské nudle thajský recept

Suroviny: nudle instantní, prsa kuřecí, fenykl, sůl, mléko kokosové, koření kari, chilli, olej

TopRecepty.cz

Thajské fenyklové nudle s kuřecími kousky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/znlq