Kuřecí roláda s bílým vínem a holandskou náplní
Suroviny
Porce: 8 - 10 porcí.
Nutriční hodnoty
Energie | 7 290 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,69 g |
Tuky | 112,44 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 50,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Roládu jsem dělala v návaznosti na to, že jsme dělali mleté holandské řízky. Dělali jsme je asi z kila masa a tak jsem část míšeniny využila i na plňku do rolády, jen jsem ještě přidala víno.
Odkazy na vykošťování kuřete - http://www.toprecepty.cz/recept/3910-pikantni-kure..., nebo http://www.toprecepty.cz/recept/1899-vykostovanie-... .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 22:18
Všem vám děkuji za milé komentáře a pokud vyzkoušíte, budu moc ráda.
Maris, až budu umět alespoň čtvrtinu toho co ty ( co se tady vaření a focení týká), tak si teprve budu myslet, že něco málo umím.
Katica (neregi.), vykostit kuře není až takový problém. Vem odvahu, tenký a hodně ostrý nůž, kuře a od hřbetu mu odřezávej maso od kostí. Uvidíš, že už u dalších vykošťování, si budeš jistější a jistější.
Magdalenko děkuju za přečtení celého receptu. Taky ráda studuju podrobné návody, recepty,.....
Maris, až budu umět alespoň čtvrtinu toho co ty ( co se tady vaření a focení týká), tak si teprve budu myslet, že něco málo umím.
Katica (neregi.), vykostit kuře není až takový problém. Vem odvahu, tenký a hodně ostrý nůž, kuře a od hřbetu mu odřezávej maso od kostí. Uvidíš, že už u dalších vykošťování, si budeš jistější a jistější.
Magdalenko děkuju za přečtení celého receptu. Taky ráda studuju podrobné návody, recepty,.....
11. 11. 2010 20:38
Bezkonkurenční roláda- paráda,posílám boďku
11. 11. 2010 20:06
Mirčo, ty jsi ďábelFotky přenádherné+
11. 11. 2010 17:03
Pohádkové!
11. 11. 2010 16:27
naozaj krasa a ja tak chcem vediet vykostit kurca a nikdy nemam odvahu sa do toho pustit,hold kto vie ten vie a ja sa mozem iba pozerat a chvalit.
11. 11. 2010 16:16
Miruš, ta teda je!
11. 11. 2010 15:48
Parádička to si ukládám +
11. 11. 2010 14:07
Mirko,to jsou tak parádní fotky,teda.Mohla by ses klidně živit jako fotograf a stylista foodu a nejen to .Ta roládka musí šmakovat.
11. 11. 2010 14:04
Tééda, Miru! Dala bych si, máš to pěkný a bude to určitě úžasný. Nechceš mě pozvat na večeři? No né, já už mám vymyšleno na dnešek, ale. . . +12
11. 11. 2010 14:02
Nádherné fotkya závidím ti tvé kuchařské umění+11
11. 11. 2010 13:53
Miruš, ty tvoje roládky a to nejen z masa, ale i sladké jsou skvělé jak pro oko, tak chutíDávám ti 10 bod
11. 11. 2010 13:50
nádhera
11. 11. 2010 13:23
Nedávno dávali v televizi film pro pamětníky Barbora řádí a já říkám - Mirca řádí
Mirco, když se dívám na Tvé recepty a fotky - vypínám sporák a dávám foťák k ledu, máš obojí naprosto dokonalé+
Mirco, když se dívám na Tvé recepty a fotky - vypínám sporák a dávám foťák k ledu, máš obojí naprosto dokonalé+
11. 11. 2010 13:21
Luxus, Mirko, člověk by si hned nabral!!
11. 11. 2010 13:04
Miru, to musím vyndat mlýnek na maso, co? . No tak jo no..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 11 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 4 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: náplně do kuřecích rolád náplň do kuřete kuřecí roláda náplň do rolády čím naplnit kuře napln dokuřete naplne do kuřete recept na kuřecí roládu recepty rolady čím naplnit vykoštěné kuře holandská kuřecí rolka kureci roláda délka peceni roláda z kuřecího masa kuřecí roláda recept kuřecí maso na víně bílém jak balíme masovou roladu směs na špagety z veprovky pomazánka z bučku s bílým vínem nápln do kuřecích rolády napln do kurecich rolad
Suroviny: bůček, sýr eidam, slanina anglická, sůl, pepř bílý, víno bílé, petrželka zelená, cibule, máslo, ořech muškátový, vývar, mouka hladká
Kuřecí roláda s bílým vínem a holandskou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0lD
20 názorů