Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bůček

Tato pochoutka se konzumuje nastudeno jako součást obložené mísy, nebo může zůstat jen tak v lednici pro případ, když má člověk chuť na něco pikantního z masa. Její trvanlivost je poměrně dlouhá, přesněji řečeno, dokud se nesní.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

15. 11. 2010 15:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie15 530 kJ / 3 712 kcal
Bílkoviny158,75 g
Tuky309,07 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 5,76 g
Sůl13,90 g
Sacharidy68,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šestý den je nejlepší, chce to vydržet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cvrnda cvrnda

7. 9. 2016 08:26


podobné takže :yes:

talskym

21. 1. 2014 19:59

Tohle dělávala moje teta. poté co umřela, myslel jsem že je recept stracen. Díky :yes:

eva hubova eva hubova

22. 1. 2011 23:37

Bůček byl moc dobrý:-ppřidala jsem foto:yes:+7

ruzena ruzena

15. 11. 2010 15:46

Těchto receptů tu je už několik;-) ale jinak je to výborné:yes:

Bibinka Bibinka

15. 11. 2010 15:39

Michaluo, podle ingrediencí, to bude jistě pikantní, ale vydržet 6 dní, to ode mne jako "masařky" nemůžeš chtít;-) Dávám i s tím čekáním 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůček nakladaný pikantní bůček vařený bůček vařený bůček kořeněný za studena pikantní vařený bůček recepty bůček pikantní bůček za studena vařený a nakládaný bůček pikantní nakládaný bůček bůček recept vařený bůček s česnekem recept na buček marinovany pikantni bucek marinovany pikantni bucek bucek recepty recepty na bucek bůček v alobalu vaříme z bůčku pikantni vepřovy buček bucek vareny

Suroviny: bůček, česnek, bobkový list, pepř, sůl, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř mletý, chilli, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Pikantní bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g2A3