Zapečené žampiony portobello
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 040 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,96 g |
Tuky | 104,99 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 5,72 g |
Sacharidy | 6,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když nemáme tyhle velké steakové žampiony můžeme použít i klasické bílé, asi 8 - 10 kusů.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2017 16:52
22. 11. 2010 08:57
16. 11. 2010 20:51
16. 11. 2010 20:04
16. 11. 2010 19:55
16. 11. 2010 19:53
16. 11. 2010 16:57
16. 11. 2010 11:46
16. 11. 2010 09:19
16. 11. 2010 09:09
16. 11. 2010 09:03
15. 11. 2010 21:38
Jani mě se teď povedlo je koupit v Makru za úžasnou cenu, hodně dlouho po nich pokukuju, ale zdály se mi drahé
15. 11. 2010 21:24
15. 11. 2010 21:18
15. 11. 2010 21:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 1 hodinou
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 1 hodinou
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 5 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 7 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 7 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Jak připravit žampiony portobello? Pevné a velké kloboučky jsou přímo předurčené k plnění a zapékání
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: plněné portobelo recepty plněné žampiony portobello steakove zampiony žampiony recepty zapečené žampiony steakové žampiony recepty velké žampiony plnene portobelo steakový žampion recept steakový žampion plněné žampiony portobelo houba portobelo portobello pohlreich houby portobelo houby portobello plněné portobello žampiony porto belo steakové žampiony recept houba portobello recepty zapecene zampiony
Suroviny: portobello, slanina anglická, sýr tavený, vejce, smetana zakysaná, pažitka, sůl, koření grilovací, olej olivový, parmazán, máslo
Zapečené žampiony portobello
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZOG
15 názorů