Krůtí na sušených rajčátkách s paprikou a pestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,35 g |
Tuky | 7,98 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 115,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2010 21:06
mňam
27. 11. 2010 21:04
+
27. 11. 2010 19:05
Jani R., tobě ty rajčata nechutnají a já je ještě nikdy nejedla ani nezkoušela a vůbec mě to neláká, i když ten Špagetky recept se mi hodně líbí a docela bych to ráda ochutnala
Špagi, dávám ti 5.bod
Špagi, dávám ti 5.bod
27. 11. 2010 17:33
27. 11. 2010 17:19
Já nevím proč, ale sušená rajčata mi vůbec nechutnají. Je to asi celková má averze na zeleninu vůbec. Tvůj recept spagi ale vypadá dobře
27. 11. 2010 16:30
jj,mooooooc dobře
27. 11. 2010 16:16
to vypadá moc dobře
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 6 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 48 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 55 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: krutí maso sušená rajčata kruti prsa susena rajcata krůtí maso s pestem jak použít sušená rajčata krůtí perkelt krutí na sušených rajčatech recepty ze susenych rajcat krůtí prsa pesto krútí maso + sušená rajčata krůtí prsa na sušených rajčatech krůtí maso na sušených rajčatech pesto alla genovese recepty krůtí sušená rajčata recept kruti prsa susena rajcata kruti maso a susena rajcata krůtí prsa a sušená rajčata krůtí prsa, sušená rajčata recept krůtí paprika krůtí a šušená rajčata krůtí maso, sušená rajčata
Suroviny: prsa krůtí, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, harissa, česnek, pepř čtyř barev, rajče sušené, pesto, víno bílé suché
Krůtí na sušených rajčátkách s paprikou a pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M983
7 názorů