Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ravioli

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 10 min

55 min (45 min příprava + 10 min tepelná úprava)

10. 5. 2008 20:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 913 kJ / 935 kcal
Bílkoviny40,36 g
Tuky19,12 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy147,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tamarka814

8. 4. 2013 11:42

Já ravioli plním bramborovou kší kterou jeste obarvim červenou paprikou a polévám máslem, je to moc dobré :yes:

bendakova

15. 4. 2011 10:59

:-//

HankaPu HankaPu

17. 7. 2009 13:03

Já jsem je plnila rozemletým masem, sýrem a vajíčkem a posypala osmaženou cibulí s uzeným.:yes::yes: +

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 5. 2008 01:58

Mohla bych znát, jaká náplň vám nejvíc chutná? A taky, čím přeléváte na povrchu. Děkuji.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ravioli ravioli recept ravioly recept na ravioli ravioly recept ravioli se sýrem recept na ravioly ravioly recepty náplň do raviol náplně do raviol ravioli recepty recepty ravioly recept ravioli recept ravioly radioly recepty ravioli čím naplnit ravioly co jsou ravioly čím plnit ravioli recepty na ravioli

Suroviny: mouka hladká, vejce, sůl

TopRecepty.cz

Ravioli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q9M