Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 466 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,54 g |
Tuky | 78,98 g |
Vláknina | 22,70 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 47,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla to dnes taková rychlá improvizace. Potřebovala jsem rychle udělat oběd a necítila jsem se na delší stání u sporáku. Spojení všech chutí se povedlo a manželovi chutnalo.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2020 14:08
Petuna: Velice děkuji za milý komentář,který mi udělal radostNení to nic těžkého a věřím,že by to manžel také určitě zvládnulSkořici máme rádi a někdy mletou malinko popráším i plátky masa(vepřové,hovězí i drůbeží)
22. 2. 2020 15:59
Moc děkuji za skvělý recept. Přesně takové recepty miluji. Mňamka,, z jednoho hrnce". Muž mi řekl, že smeká kloubouk , netuší, že by to hravě zvládl sám také mě mile překvapila kombinace zelí se skořicí. Nikdy bych to k sobě nedala....prostě 1*. Děkuji
20. 2. 2015 23:36
Ivana79:Ivanko,tak s tím uzeným kolenem to musela být moc velká dobrotaDěkuji za komentář a moc hezkou fotku
Simona Kucerova:Viera:
Simona Kucerova:Viera:
20. 2. 2015 18:13
Robila som z údeného kolena,ale bolo to ,takéto jedlá by som mohla jesť každý deň
14. 3. 2011 01:31
Anička,ja to dávam spolu na 30 min.Normálne na orestovanú cibuľku dám zelí a na to položím údené mäso,pridám trošku vody a koreniny a po 30-tich minutách už len dochutím kapustu(zelí).
22. 2. 2011 14:16
Tak taková dobrota na mne vykoukla z náhodných,já bych si dala uzenou krkovičku+1
8. 2. 2011 20:26
ewwito,děkuji za bodík a jsem moc ráda,že chutnaloA také díky za přiložené krásné fotky
24. 1. 2011 21:40
Skvělej víkendovej obídek, byla to fakt mňamka, děla jsem k tomu "Hrnkové knedlíky z mikrovlnky" a moooc sme si pošmákli. Dávám zaslouženej bodík.
23. 1. 2011 20:08
Evi,jsem moc ráda,že chutnalo
23. 1. 2011 19:22
Dneska bylo k obídku. Naprosto famózní i manža se olizoval
20. 1. 2011 16:22
19. 1. 2011 22:07
Žížalko děkuji-to zelí mi úplně uniklo,už je napraveno
Děkuji za bodíky i komentáře
Děkuji za bodíky i komentáře
19. 1. 2011 21:51
Ráda vařím v tlakovém hrnci Recept je pěkný
19. 1. 2011 20:39
Joooo, tak uzený vždy a při každé příležitosti.V tom ,, patláku" zkusím.
19. 1. 2011 20:10
Aničko, dopiš si zelí do ingrediencí
Jinak pěkné
Jinak pěkné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 2 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 3 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Libanonský sýr labneh: Lahodný krémový sýr podobný lučině jednoduše připravíte i doma pouze z jedné ingredience
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho vařit uzené maso uzené maso vařené v papiňáku uzene maso v papinaku jak dlouho varit uzené doba vaření uzeného masa uzené maso doba vaření uzená krkovička jak vařit uzené maso jak dlouho se vari uzene maso zelí v papiňáku jak dlouho varit uzenou krkovici vaření uzeného masa jak dlouho vařit uzenou krkovičku uzená krkovice na zelí jak dlouho varit uzene maso v papinaku papiňák do mikrovlnky jak dlouho vaříme uzené maso uzení v hrnci jak dlouho vařit zelí uzena krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, skořice celá, bobkový list, zelí kysané, mouka hladká, sůl, cukr, sádlo
Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ABj
26 názorů