Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Athénská jehla

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2011 15:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 776 kJ / 903 kcal
Bílkoviny93,10 g
Tuky27,42 g
Vláknina21,89 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy62,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Swinga Swinga

27. 3. 2011 20:18

Eliza: Děkuji, hezké foto, a s těma trapasy jsme na tom stejně taky se mi to párkrát stalo:-D:-K:-8

Eliza Eliza

27. 3. 2011 20:09

Špízy dělám velmi ráda a manžel si alespoň může trénovat opatrné stahování kousků z jehlice... V restauraci si je raději nedává, měl s tím už pár trapasů...;-):-D
Dík za nápad a posílám obrázky...:-)

Swinga Swinga

20. 1. 2011 16:10

chocolate: vím dívala jsem se na něj :-)

Swinga Swinga

20. 1. 2011 16:09

Marcíku foto jsem nepřidal protože v té době jsem ještě neměla fotáček tak co nevidět to dodám jen co to znovu uvařím.
Receptíky mi zaslal kamarádka ta si ce tam fotky má ale to použi:-K:-)):-pvat nechci.

marcik marcik

20. 1. 2011 16:04

Irenko, jak jsem viděla u tvého receptu "Hrníčková bábovka", tak fotˇák máš. Bude lepší, když uděláš to jídlo, vyfotíš a pak to sem vložíš:-). Tvá jídla pak budou lépe oceněna;-)

chocolate

20. 1. 2011 16:04

Ireno, rozklikněte si obrázek, je to přidání podobného receptu;-).

Swinga Swinga

20. 1. 2011 15:56

Bibinka (Janinka) děkuji za přidání fota:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aténská jehla atenska kureci jehla vepřova jehla athénská jehla z kuřecího masa vat´ák jehly jídlo kuřecí jehla athénská kuřecí jehla aténská polévka recept jídlo na jehle morska jehla jidlo morska jehla jak upict athénské maso jak upect morskou jehlu jidlo jehla jehla z vepřového masa athénské kuřecí nudličky vepřová jehla ,recept ahténská jehla aténská jehla recept

Suroviny: maso vepřové, koření gyros, olej, sůl, máslo, cibule, paprika čerstvá červená, slanina, mouka hladká, rajče, citron

TopRecepty.cz

Athénská jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpW6