Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

23. 1. 2011 20:36

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 348 kJ / 2 234 kcal
Bílkoviny236,58 g
Tuky111,29 g
Vláknina13,36 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy28,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Evachal Evachal

13. 2. 2021 20:47

k.radulka: těstoviny jsou typické pro řecký ostrov Karpathos, přivezli jsme si je odtud předloni ;-)

Ivana79 Ivana79

7. 10. 2012 12:31

Mali sme dnes k obedu a bolo to skvelé:-p:yes:Mäso som mala vopred naložené v marináde z uvedených surovín + horčica,rozmarín a tymián:-)Pridávam fotku a bodík:yes:

Pajaska Pajaska

25. 1. 2011 13:25

Paráda a ty těstoviny jsou také lákavé.Viděla jsem v TV přípravu domácích těstovin a použila se semolina a voda ,možná trocha oleje a sůl.Nic víc.Nemyslím,že je to složité,ale asi jsou potřeba svaly.:-))
Samotný recept je krásný a hovězí s vínem je špica.Žampiony jsou dobré,ale volila bych spíš lesní houby,jsou výraznější, než žampiony.Tím neříkám,že je to špatné ,to vůbec ne!!No se mi to říká,když jich mám plný mrazák,že?:-8:-D:-K

michsamant michsamant

25. 1. 2011 07:04

:-p:yes:

mysulka mysulka

24. 1. 2011 18:05

:-p:yes::yes::-K

marcik marcik

24. 1. 2011 16:27

:-p:-K:yes:

Nonya

24. 1. 2011 12:15

Dakujem za pekne privitanie, moj problem je ze nemam diakritiku, a vacsinu roku plus vela rokov som vonku tak pisem s hrubkami.Takze prosim o porozumenie.:-8

eva hubova eva hubova

23. 1. 2011 23:32

:-p:-p:yes:+9

Honza

23. 1. 2011 23:01

pro k.radulku a další zájemce : italské těstoviny se dělají z mouky tvrdé pšenice, tzv. Semoliny. Těsto je velice jednoduché, ale to ostatní je makačka.Za vyzkoušení to ale stojí.Přidávám odkaz v na stránky, kde je postup,ale i prodej italských potravin.
S tím nemám nic společného, není to reklama, jen pomoc kuchařinkám.
http://www.mala-italie.cz/food/0/0/2/25

Bibinka Bibinka

23. 1. 2011 22:51

Nonya, vítám tě v naší Topkové rodině, jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo;-)

Recept vypadá hodně jedle a ta příloha je krásná, tase mi taky moc líbí, nikde jsem to neviděla. Máš 9.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 1. 2011 22:09

:-OTo je krásný recept:-p+8:yes:Nechceš jako další receptík napsat i tu přílohu;-)vypadá zajímavě a moc hezky:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

23. 1. 2011 21:45

Hovězí masíčku můžeme a toto vypadá velmi lákavě.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2011 21:15

Nonya vítej na Topreceptech:-K a hned s plusem, tohle je opravdu lahoda od pohledu!!;-):yes:

jahoda jahoda

23. 1. 2011 21:08

Moc pěkné :-p:-K:yes:

Madlenka1

23. 1. 2011 20:51

super:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dusene hovezi na vine žampióny na víně hovězí maso na červeném víně hovězí maso se žampiony maso na červeném víně s žampiony hovězí na červeném víně hovězí na žampionech a víně hovězí na vině a žampionech dusene zampiony hovadzie na vine hovězí maso s žampiony hovězí maso na víně se žampiony dusene hoavdzie maso hovadzie maso na vine maso na vine se zampiony těstoviny na červeném víně dusene hovězí maso na vine hovezi maso na cervenem vinu recept na hovězí se šalotkou a mrkví dušené hovězí maso recept

Suroviny: maso hovězí, žampióny, víno červené, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, šalvěj čerstvá, cibule, česnek, slanina, olej rostlinný, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí dušené na červeném víně se žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YMwp