Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 9 348 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 111,29 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 28,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2021 20:47
7. 10. 2012 12:31
25. 1. 2011 13:25
Samotný recept je krásný a hovězí s vínem je špica.Žampiony jsou dobré,ale volila bych spíš lesní houby,jsou výraznější, než žampiony.Tím neříkám,že je to špatné ,to vůbec ne!!No se mi to říká,když jich mám plný mrazák,že?
25. 1. 2011 07:04
24. 1. 2011 18:05
24. 1. 2011 16:27
24. 1. 2011 12:15
23. 1. 2011 23:32
23. 1. 2011 23:01
S tím nemám nic společného, není to reklama, jen pomoc kuchařinkám.
http://www.mala-italie.cz/food/0/0/2/25
23. 1. 2011 22:51
Recept vypadá hodně jedle a ta příloha je krásná, tase mi taky moc líbí, nikde jsem to neviděla. Máš 9.bod
23. 1. 2011 22:09
23. 1. 2011 21:45
23. 1. 2011 21:15
23. 1. 2011 21:08
23. 1. 2011 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 20 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 10 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 11 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar
Další recepty
Tématické fráze: dusene hovezi na vine žampióny na víně hovězí maso na červeném víně hovězí maso se žampiony maso na červeném víně s žampiony hovězí na červeném víně hovězí na žampionech a víně hovězí na vině a žampionech dusene zampiony hovadzie na vine hovězí maso s žampiony hovězí maso na víně se žampiony dusene hoavdzie maso hovadzie maso na vine maso na vine se zampiony těstoviny na červeném víně dusene hovězí maso na vine hovezi maso na cervenem vinu recept na hovězí se šalotkou a mrkví dušené hovězí maso recept
Suroviny: maso hovězí, žampióny, víno červené, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, šalvěj čerstvá, cibule, česnek, slanina, olej rostlinný, máslo
Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMwp
17 názorů