Zelí do sklenic bez zavařování
Zelný salát ve sladkokyselém nálevu nesmí chybět v žádné spíži. Hodí se například jako obloha k masu. Zelí z našeho receptu je navíc snadné na přípravu a nepotřebuje tepelnou úpravu. Stačí ho nechat odležet.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 13 948 kJ / 3 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,84 g |
Tuky | 21,34 g |
Vláknina | 293,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81,69 g |
Sůl | 200,00 g |
Sacharidy | 480,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hodí se k teplé i studené konzumaci. Pyrosiřičitan draselný koupíte v drogerii.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2018 09:02
28. 9. 2018 09:01
26. 9. 2018 19:36
26. 9. 2018 19:07
26. 9. 2018 18:59
26. 9. 2018 18:34
17. 8. 2017 21:04
25. 6. 2017 13:30
20. 4. 2017 12:18
26. 10. 2016 19:19
26. 10. 2016 19:15
12. 10. 2016 19:50
Je to stejný nálev jako na okurky .
Chemie je kolem dost a dost, takže přírodně kysané zelí v sudu je bezkonkurenční a zdravé.
19. 8. 2016 22:03
24. 10. 2015 10:46
21. 3. 2012 15:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 2 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Fit salát
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 9 minutami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 10 minutami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 17 minutami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 1 hodinou
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 3 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Zelí používáme syrové i tepelně upravené. Můžeme ho zpracovat více způsoby, záleží na potřebném množství
Jak využít hlávkové zelí? Vyrobte z něj kysané zelí nebo zeleninovou čalamádu
Další recepty
Tématické fráze: zelí s pyrosiřičitanem nakládání zelí do sklenice zavařování kysaného zelí nakládání kysaného zelí do sklenic nakládaní zelí do sklenic nakládané zelí s pyrosiřičitanem zavařujeme zelí jak nakládat zelí nakládání zelí s pyrosiřičitanem zavařování červeného zelí nakládání zelí jak nakládat zeli do sklenic pyrosiřičitan nakládání zelí bez zavařování sterilovane zeli s pyrosiricitanem pyrosiřičitan draselný zavarovani kyseleho zeli recept na zelí s pyrosiřičitanem nakládané zelí bez zavařování zavařování
Suroviny: zelí, cibule, kmín drcený, pyrosiřičitan draselný, voda, ocet, sůl, spolarin
Zelí do sklenic bez zavařování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpll
24 názorů