Chinois - francouzský máslový koláč
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 15 163 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,43 g |
Tuky | 126,05 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 511,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1. koláč je vlhký, vláčný, jemný a krémový. Výborný vydrží i více dní, ale většinou je hned pryč :)
2. omlouvám se za nekvalitní snímky z mobilu, foťák se mi při stěhování nějak ..ztratil :(
3. ve Francii jsem si číňana zamilovala k snídani, recept jsem si odtamtud přivezla a musím říct, že výsledek se téměř úplně dotýká originálu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2015 13:24
Proč se mi ten potvor propadl po vyndání? Ale už nad ním slintáme
13. 3. 2014 22:40
SILNĚ NÁVYKOVÝ
2. 2. 2014 11:11
Koláč je úžasný, recept mám od švagrové. Peču ho často a je vláčný a vynikající ještě druhý den (pokud něco zbyde...). Plním ho kaší, do které přidávám vanilkový lusk. Je to nejchutnější ze všeho, co jsem vyzkoušela.
21. 5. 2013 08:41
jdu do něj, už jsem ho jednou dělala podle ivety fabešové a byl luxusní...ten váš vypadá stejně dobře
20. 9. 2012 11:58
Super!!
15. 7. 2012 16:31
Tento koláč dělám už po několikáté a byl pokáždé úžasný!!! Zmizí vždy během chvilky
21. 5. 2012 18:07
ahojky, tak jsem si tak dneska brouzdala po internetu a narazila jsme na tuto dobrůtku!!! a musím říct že měla a ještě má úspěch jen sem neměla vanilkový cukr tak jsem dala mandlovou esenci a vynikající!!! smekám
13. 10. 2011 18:30
My ho kupujeme v Lídlu když je francouzský týden.Tak teď když máme recept,tak nemusím čekat na akci
17. 8. 2011 17:05
dnes jsem pekla a nedá se to popsat jinak, než, SKVĚLÉ
28. 1. 2011 17:10
Právě jsem dopekla, ochutnala a musím dát bod A s dovolením přidám fotečku
28. 1. 2011 06:53
Vypadá nádherně, hned bych si jeden kousek dala k čajíčku. Určitě zkusím, protože to opravdu láká. Dávám pochvalu a + bodík
27. 1. 2011 12:44
Tento koláč jsem pekla před 2 dny podle receptu z mimibazar.sk http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36618&user=9..., dalo by se říci, že je to to samé (doslova). Zadělávala jsem jej v pekárně. Je vynikající
27. 1. 2011 11:46
Něco pdobného prodávají v makru pod názvem Brioše a tady na topreceptech je podobý recept, který se jmenuje vanilkový oblak ( nebo nějak podobně), ale má náplň jen z másla a cukru, když jsem ho upekla, tak byl hned pryč... Tady je náplň skoro stejná, jen složitější příprava, ale dost mě láká k vyzkoušení... jaká škoda, že držíme s přítelem dietu...
27. 1. 2011 10:31
vypadá mooc pěkně...hmmm...zase jedna půvabná kynutá dobrůtka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 13 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: chinois francouzský koláč chinois recept francouzký koláč chinios máslový koláč francouzský kynutý koláč francouský koláč francouzký máslový koláč francouzské koláče mimibazar.cz recepty recept na chinois recept na francouzský koláč recept chinois francouzský koláč recept brioše chinoas francouský máslový koláč brioše recept těsto na francouzský koláč
Suroviny: mouka hladká, cukr, máslo, mléko, droždí, vejce, sůl, krém, žloutek, mléko, mouka hladká, cukr, vanilka
Chinois - francouzský máslový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/konx
14 názorů