Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátový koláč

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min dle trouby

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava, dle trouby)

26. 5. 2008 19:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 017 kJ / 2 394 kcal
Bílkoviny102,22 g
Tuky157,74 g
Vláknina14,95 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 1,62 g
Sůl4,27 g
Sacharidy133,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ramona79 ramona79

2. 5. 2010 18:20

Vypada to moc dobře..bodik:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rukola recepty francouzský koláč se špenátem sýrový koláč se špenátem kolac se spenatem a ricottou špenátová tortila koláč se špenátem ricotta recepty ricotta recept koláč s ricottou a špenátem kulatá horkovzdušná trouba rukola recept spenatove recepty horkovzdušná trouba kulatá recept tortila se špenátem koláč s ricotou a špenátem horkovzdušná trouba kulatá recepty tortila recept na těsto tortila se špenátem recept francouzký koláč se špenátem recepty do horkovzdušné trouby

Suroviny: rukola, špenát, parmazán, sýr ricotta, strouhanka, těsto listové, vejce, ořech muškátový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Špenátový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kpK