Bůčkové řízky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,95 g |
Tuky | 83,85 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 809 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 154,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2009 21:30
Iljuško zlatá,buď v pohodě,nic se nestalo a já už si poradím,opravdu.
1. 12. 2009 21:26
Asi si vždy tak dva dny dopředu napíšeme, co budeme dělat - je mi líto, že to takto dopadlo
1. 12. 2009 21:23
Iljuško chtěla.Ale náhradní pokrm již vymyšlen.
1. 12. 2009 21:18
Mirko - neříkej mi, že jsi chtěla dělat toto na zítra na véču
1. 12. 2009 20:06
Iljušomoc pěkné a asi si napíšeme seznam co kdo.Naše zítřejší večeře tímto mění směr a bude něco jiného bez fotky.Boďka letí.
1. 12. 2009 19:31
Klasika, oblíbená v naší rodině. Peču na peč. papíru v troubě. Posílám bodík a foto
6. 2. 2009 14:58
K mletému masu přidávám všechnu možnou zeleninu, kterou sklidím ze zahrádky, čímž se maso "namnoží" a taky se sníží tučnost. Velmi chutné jsou řízečky s pórkem, celerem, mrkví, cibulí, kapustou atd. Mám doma tři puberťáky, žerou jako kyseliny. Takže nastavuju vším, co mi přijde pod ruku a strouhankou a vejci taky nešetřím.
17. 10. 2008 08:06
Mamča to dělá už několik let,nic nového.Tady tomu říkáme Holandský řízek.Ale je to fakt dobrý
7. 10. 2008 16:17
Já nejsem příznivcem tučného masa, ale tyto řízky mám opravdu mooooc ráda(pravda, jednou za čas).Můžete asi použít i mleté vepřové, ale nevím, jestli bude výsledek stejný.Mléko hodně té mastnoty "spolkne".Jen přidávám trochu více sýra a sekanou petrželku, jak je v originále.Receptu dávám 1.
7. 10. 2008 15:52
hadam by bolo aj ine maso to vase je dost mastne
5. 10. 2008 19:03
Já taky přidala hořčici a to mléko a je to nějaké řídké,snad to do zítra zhoustne,mám to v lednici a v nejhorším přisypu strouhanku.
5. 10. 2008 18:21
Jani dělala jsem přesně podle tohoto receptu, jen jsem přidala hořčici. Vejce jen na obalení.
5. 10. 2008 16:53
ještě malý dotaz,už je to dlouho,co jsem to dělala,vajíčko jen na obalení?Do těsta ne?
2. 10. 2008 23:48
Udělala jsem včera k obědu,dobré, jen sýru jsem měla více, ale "moji chlapi" nevrčeli,chválili,takže bude jedna s hvězdičkou
18. 9. 2008 22:07
Jeden kuchař mi poradil, že je lepší sýr nastrouhat na mleté maso a zalít horkým mlékem, zamíchat a nechat odležet a od té doby to tak dělám.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 15 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 21 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 25 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 43 minutami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 59 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: holansky rizek holanský řízek recept recept na holansky rizek bučkový řízek recept holansky rizek recepty holansky rizek jak se děla holanský řízek holansky sekany rizek maso na hořčici holanský řízek recepty holandsky rizek recept holandský řízek original holandsky řizek holanský mletý řízek recepty z vepřového masa holanský řízek holanský řízek se sýrem recepty-holansky rizek bůčkový řízek recept holansky rezen sekaný řízek se sýrem
Suroviny: plecko vepřové, sůl, mléko, sýr ementál, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej
Bůčkové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvP
19 názorů