Srnčí kýta na smetaně
Jakmile jednou ochutnáte zvěřinu, hned si ji zamilujete. Máme pro vás podrobný recept, jak připravit srnčí kýtu s divokým kořením a smetanovo-zeleninovou omáčkou. S domácím knedlíkem je to lahodný slavnostní oběd.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 602 kJ / 2 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 251,40 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 395 mg |
Sodík | 3,76 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2011 21:56
co se týče zeleninky,to můžu...
1. 1. 2011 20:27
1. 1. 2011 19:12
Tak to je zatím nejvtipnější komentář, co jsem tu kdy dostala, manžel se vedle mě válí smíchy... já taky. Díky za komentář i za bodík...
1. 1. 2011 18:38
to vypadá dobře,jen moje babička by asi nepřežila ty prsteny a naláknutý prsty,ale kýta je vskutku luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 9 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Jak odblanit maso. Zkuste to podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty srnči svičkova na smetaně srnčí kýta srnci svickova na smetane recept recept na srnčí kýtu srnci kyta recept kýta na smetaně divocina na smetane recepty srnčí kýta srnec na smetaně srnčí maso na smetaně recept srnči kýta svíčková na smetaně z divočiny kanci kyta na smetane recepty ze srnčí kýty recepty na srnčí kýtu svíčková z divočiny srnčí svíčková recept na srnčí kýta recepty divočina srnčí
Suroviny: kýta srnčí, máslo, koření divočina, slanina uzená, směs zeleninová mražená, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, smetana ke šlehání, mouka hladká, sůl, cukr, šťáva citronová
Srnčí kýta na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XMXg
4 názory