Cibuláda
Suroviny
Porce: asi 1350ml
Nutriční hodnoty
Energie | 6 800 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 85,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
S cukrem a octem zacházejte hlavně podle toho, jestli máte rádi
sladší nebo pikantnější chuť.
Je vynikající k pečenému, grilovanému masu. Ze zkušeností vím, že je lepší v pokojové teplotě nebo ke grilování trošičku prohřát.
Vydrží v chladnu neotevřená cca 2 měsíce, otevřená v ledničce měsíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 3. 2020 11:51
Recept se mi libi, vyrobila jsem podle nej zkusmo cibuladu z polovicniho mnozstvi a i kdyz jsem to asi udelala uz sladkokysele moc, urcite to pouzijem k masum a chute se tim srovnaji. Priste tam dam min cukru i octa...
25. 2. 2014 18:15
Recept mám z Apetitu, prakticky totožný, i s dovětky. Cibuláda je výborná k masu, informace ohledně skladování dle vlastní zkušenosti jiná- neotevřená vydržela ve sklepě v paneláku bez problémů 3 roky. Teď jdu vařit novou, než se cibule zkazí.
13. 8. 2011 14:21
krásný porcelán a obsah voní až sem
13. 8. 2011 13:27
Dnes jsem konečně dělala,tak doplňuji recept fotem
2. 1. 2011 18:44
Hm zajímavý nápad, prubnu
2. 1. 2011 18:41
2. 1. 2011 18:41
Už som to robila a veľmi nám to chutilo na grilovačke... dávam bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 4 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 4 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Jak připravit čaj z cibule? Naše babičky touto medicínou léčily nachlazení a kašel
Jak pěstovat cibuli zimní, sečku. Mrazuvzdorná vytrvalá rostlina je cenným přírůstkem do zahrady
Další recepty
Tématické fráze: cibuláda z červené cibule domácí cibuláda cibuláda k masu cibulanda cibuláda apetit cibuáda cybuláda cibulenáda cibulda nejlepsi cibulada cibulanda recept cibuláda bez cukru cibulád ciblada cibuliada cibuláda-recept cibubuláda cibulá¨da cibulara cobulada
Suroviny: olej olivový, cibule, cukr hnědý, ocet vinný červený, sůl mořská, pepř černý
Cibuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kog6
7 názorů