Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlové škubánky s mákem

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 1. 2011 21:25

Suroviny pro 1

1

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie580 kJ / 139 kcal
Bílkoviny0,16 g
Tuky0,12 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jde o recept z knihy "Biokuchařka Hanky Zemánkové".

vegetariánské, veganské

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

9. 1. 2011 10:08

Tak za toto ti musím dát 1* - mooc se mi to líbí ;-) V nejbližší době zrealizuji :-p
U pudinku - pozor na vysoký glykemický index a to samé bych řekla asi i o javorovém sirupu. Jednou jsem někde četla, že spousta američanů je také hodně silná kvůli javorovému sirupu, kterým si velmi hojně zalévají své oblíbené lívanečky. Nevím, co je na tom pravdy:-) Každopádně nám chutná a tolika s ním neplýtváme ;-)

Malenka

9. 1. 2011 08:56

Díky za typ, Leni.:yes: Už jsem poučená :)

spagetka spagetka

9. 1. 2011 00:21

aroma etylvanilin už je cukr

Nadja Nadja

9. 1. 2011 00:02

;-) Spagi, dívala jsem se na vanilkový pudink od výrobce Amylon a cukr tam není (složení: škrob pšeničný a kukuřičný, aroma etylvanilin, barviva riboflavin a směs karotenů).

happy.lenulka happy.lenulka

8. 1. 2011 23:18

Malenko, koukni zde : www.abcvyzivy.cz/clanky/recepty1.htm

Malenka

8. 1. 2011 22:55

Výborné.:yes: :-) Zrovna dnes jsem přemýšlela, jak využít jáhly jinak než na jahelník. Jen prosím, Leni, pro mě méně zkušenou: Jáhly na začátku vaříš v jakém množství vody? Nebo snad také v mléku jako na jahelník? :-8 Děkuji moc za odpověď :-K:-K Přidávám bodík +5

happy.lenulka happy.lenulka

8. 1. 2011 21:55

ty jo to je pro mě novinka :-) děkuji za info :-)
puding se dá nahradit v tomto receptu i kukuřičným škrobem. :-)

spagetka spagetka

8. 1. 2011 21:52

Leni, v normálním ano. Mrkni na složení

happy.lenulka happy.lenulka

8. 1. 2011 21:50

počkej on je v pudingovém prášku cukr? :-)

spagetka spagetka

8. 1. 2011 21:49

Leni, né super, jen ten pudink vyměním za dia bez cukru, jinak naopak javorovým cukrem občas sladím, je i pro dia stzravitelnější ;-)

happy.lenulka happy.lenulka

8. 1. 2011 21:45

tak tam ale není nic co by uškodilo diabetikům... akorát vyměnit javorový sirup za něco jiného... i když popravdě nevím jak je to s javorovým sirupem a diabetiky... přeci jen jde o javorovou mízu... to by mohlo být i pro diabetiky, ne?

spagetka spagetka

8. 1. 2011 21:36

No Leni - to musím zkusit, předělám to na dia, ale :-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jáhlové šišky jáhlová mouka recepty hanka zemánková recepty hanka zemánková z ceho jsou jahly jahelne skubanky škubánky s mákem jáhlová mouka recept ethylvanilin šišky s mákem jáhlová mouka recepty z jáhlové mouky škubánky recept jáhelník s makem etylvanilin jáhly recepty jáhlový koláč s mákem škubánky z jáhel jáhlové recepty složení pudinku

Suroviny: jáhly, mouka kukuřičná, pudink vanilkový, voda, máslo rostlinné, mák, karob, sirup javorový

TopRecepty.cz

Jáhlové škubánky s mákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oO9B