Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu
Skvělým doplňkem ke grilovanému, či uzenému masu je zelenina naložená ve sladkokyselém nálevu. Třeba mladé kukuřičky. Jsou nasládlé a pěkně křupavé. Vyzkoušejte si je podle tohoto snadného receptu naložit i Vy. Jistě si pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,01 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 105,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2023 12:18
16. 7. 2022 13:32
4. 8. 2015 18:44
28. 7. 2015 18:41
20. 8. 2014 20:57
25. 8. 2013 09:13
12. 8. 2013 20:04
7. 9. 2012 09:57
14. 8. 2012 09:08
24. 7. 2011 07:00
se také nevaří a jsou sami o sobě tvrdé.Dík všem za odpověď.
17. 7. 2011 10:01
17. 7. 2011 09:45
15. 7. 2011 18:29
15. 7. 2011 18:22
6. 7. 2010 11:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 4 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 5 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 6 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 18 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 19 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 43 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Tofu placičky
Denade uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Víte, co je kulér? Je to potravinářské barvivo a dochucovadlo
Kukuřičná zrna se hodí do polévek, omáček, rizot, salátů i k zapékání. Vyzkoušejte ty nejlepší recepty
Další recepty
Tématické fráze: zavarovani kukurice zavařování kukuřiček nakládané kukuřičky nakládaná kukuřice recept jak zavařit kukuřici nakladana kukurice zavařování kukuřice recept sladkokyselý nálev zavařovaná kukuřice nakládané kukuřičky recept zavařená kukuřice kukuřice zavařování recept na zavařování kukuřice zavařování mladé kukuřice lak na kukurici sterilizace kukuřice nakládané kukuřice jak dlouho varit kukurici nakládaná mladá kukuřice jak zavařovat kukuřici
Suroviny: kukuřice, sůl, voda, ocet, sůl, cukr, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, semínka hořčičná, cibule
Kukuřičky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zM5
22 názorů