Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná sekaná

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

14. 1. 2011 18:41

Suroviny

Porce: 4-5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 507 kJ / 1 555 kcal
Bílkoviny153,71 g
Tuky77,68 g
Vláknina13,98 g
Cholesterol 943 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,67 g
Sacharidy56,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Od svátků mi zbylo kus vinné klobásy v mrazáku a pro 2 osoby by jí bylo k obědu málo, tak mě ťukl tento nápad a bylo to chuťově dobré.

Přílohu jsem zvolila Patates brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

21. 2. 2015 21:40

spagetka:Ladi, fotka je pěkná a je dobře, že jste si pochutnali:-K:yes:

spagetka spagetka

21. 2. 2015 13:44

Jani, v týdnu jsem dělala sekanou s vinnou klobásou, využila jsem nápad Hanky (viz podobný recept) dát ji do srnčího hřbetu. Původně zamýšlený špenát jsem v mražáku neobjevila:-O:-D, tak jsem musela okořenit podobně jako ty, i když trošku jinak - já kořenila oreganem, petrželkou, libečkem, česnekem. Sýr jsem nedávala, chtěla jsem to mít trošku lehčí. Moc nám to chutnalo :yes::yes::yes: a přidám foto, ju?

mysulka mysulka

15. 1. 2011 08:54

:yes: super:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2011 23:28

maris, u nás, ikdyž je to hodně zvláštní, že právě u nás:-D:-D, lze koupit pořád čerstvá;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2011 23:27

Bibi, to je bomba!! Vinná klobása je u nás hodně oblíbená!:-p:yes:

HankaPu HankaPu

14. 1. 2011 22:17

Bibi, to je dobrý nápad s tou klobásou:yes: to musím někdy vyzkoušet:yes::yes: +

misza misza

14. 1. 2011 21:28

:-p:-*:yes:

andrejkaa

14. 1. 2011 21:02

Tak to se mi moc libi:yes:

lemarti

14. 1. 2011 20:14

Bibi něco podobného dělám a je to dobrota:-p+bodík

maris maris

14. 1. 2011 19:17

Terezko:-) u nás taky, ale Bibinka píše, že jí zbyla od svátků, mně to neseplo, že určitě v mrazáku, protože jinak by tak dlouho nevydržela;-):-)

Pajaska Pajaska

14. 1. 2011 19:16

:-p:yes:

tejaja tejaja

14. 1. 2011 19:14

Maruška, u nás dostať vínnu klobásu, ale aj surové klobásky po celý rok:-O

Bibinka Bibinka

14. 1. 2011 19:05

Maris, přesně tak a to hluboce v mrazáku;-)
Špagetko, díky:yes:

maris maris

14. 1. 2011 19:00

To je potom jiná;-):-))

spagetka spagetka

14. 1. 2011 18:54

Maris, já myslím, že ji Bibinka měla v mražáku;-) - mám pravdu, Bibi? ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho péct vinnou klobásu jak dlouho péct sekanou sekaná z mletého masa recept sekaná vinné klobásy do mrazáku sekaná z vinné klobásy sekaná s vinnou klobásou vinná klobása do mrazáku jak péct vinnou klobásu vinná klobása v mrazáku jak dlouho péct vinné klobásy vinná klobása v troubě jak dlouho se peče sekaná mleté maso recepty jak dlouho péct klobásy vinná klobása jak dlouho pect lze dát vinnou klobásu do mrazáku sekaná s klobasou sekaná z mletého masa mletémaso a vinná klobása

Suroviny: maso mleté mix, klobása vinná, sýr tvrdý, voda, mléko, strouhanka, koření oregáno, rohlík, vejce, cibule, česnek, pažitka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vinná sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/92PZ